Godmorgon!

20140212-064306.jpg

Här startade morgonen kl 04.30. Milo vaknade 05.00. Nu äter vi frukost och kollar Barnkanalen. Min rygg har börjat klia som f-n alltså! Jag vill helst ta en rotborste och ba: KLIIIIIIIAAAAAA! Antar att det börjat läka? Igår böt Tony kompresserna jag har över och måste köpa nya idag. Ett måste när man duschar och sånt. Vill nästan bara att dagarna ska gå så jag får ett svar på dom däringa prickarna nångång. Aja, under tiden måste man ju ändå fortsätta leva liksom. Man kan ju inte stanna upp och bara vänta.

Idag ska de sista alla hjärtans dag beställningarna skickas så jag har en hel del och göra. Arbetsstället på!

Här inne ska du få lite tips om ditten och datten idag. Dels ska du få ett resultat på min tandblekning om du minns att jag skrev om i ett tidigare inlägg?. Du ska också få tips på hur rödlätta kan sminka sig och sen blir det också ett recept på picklad lök. Sen kommer en hel del info om Noors Slott. Just ja, du ska få veta hur det gått med ”möglet” på min näsa. 🙂 🙂 Hörs snart igen, det är full fart på denna bloggen idag kan jag säga. ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Herpes herpes, överallt herpes!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x