Mer info om helgen på Noors Slott

Hallå i stugan! (Jag ba håller fast vid det stenhårt.) Oj vad jag jobbat idag alltså. Hann t.o.m storstäda på jobbet också. Ibland är man effektiv som tusan. Nu skulle jag vilja fixa hemma också, flytta om saker och göra lite mer vårigt. Undrar lite var all energi kommer ifrån? Men men, jag måste först blogga sen ska jag hjälpa Elliot med förhör inför hans matteprov imorn.

Måste ju berätta lite snabbt om Noors Slott. Det som är grejen med det är att det fortfarande är en del frågetecken så allt är inte spikat ännu. Men jag tänker mig att jag kan berätta lite om hur upplägget är tänkt så ni får en bild av huuuuuuuur jefla härligt detta kommer bli!

Noors Slott kommer gå av stapeln helgen den 17 – 18 maj. Vi bytte helg som sagt. Denna helgen passade bättre. Vi hoppas såklart på härligt väder denna helgen. Vi beställer det helt enkelt. Det finns 40 platser och det är del i dubbelrum som gäller. Ta gärna med en vän men du kan också komma själv och bli placerad i dubbelrum med någon härlig ny kompis.

20140212-185033.jpg

13.30 är det incheckning på Noors Slott. Det kommer att gå bilar ifrån stationen i Knivsta för dom som kommer med tåg.

20140212-185147.jpg

14.00 väntar lite the/kaffe med scones & marmelad i salongen. Fatet du ser här var det vi fick när bi kom fram till Noors.

20140212-185405.jpg

Kl 14.45 går vi till rummen och byter om till såna här härliga morgonrockar. Kl 15.00 samlas vi i sommarloungen där ni kommer få ett glas med bubbel medan jag kör en sminkkurs med er.

Kl 16.00 till 18.00 kommer det finnas tillgång till relaxen och förhoppningsvis lite annat härligt. Detta är ännu inte spikat så här håller jag det öppet. Denna helgen handlar väldigt mycket om avkoppling så vill du gå och lägga dig och ta en powernap så gör du det. Vi ska bara njuta den här helgen.

20140212-190256.jpg

Kl 18.30 bjuds vi på mingelprovning. Kl 19 är det kvällens höjdpunkt när vi äter en njutbar 3-rätters middag som avrundas med kaffe och petit fourer i salongen.
Förstår ni vilket kackel det kommer vara på oss om vi blir 40 personer. Så underbart kul ju!!! Resten av kvällen är ännu inte spikad men en del överraskningar törs jag nog lova att det blir.

20140212-191124.jpg

Sedan sover vi förhoppningsvis en ostörd natt i otroligt sköna sängar. Inga ungar som väcker oss, inga karlar som snarkar, inga pubbeungar som vägrar gå och lägga sig. Vi har bara oss själva och tänka på.

20140212-191252.jpg

Dagen efter vaknar vi förhoppningsvis utsövda och fräscha. (Lite vin har vi nog fått i oss så lite trött i håret får man faktiskt vara). Här är det också lite oklart. Dock så ska underbar frukost serveras åt oss mellan 9.00 – 10.30. Skönt med sen frulle så man inte behöver stressa.

20140212-191437.jpg

20140212-191442.jpg

Jag som bara ÄLSKAR frukost!!

20140212-191531.jpg

20140212-191542.jpg

När vi sedan frukosterat och umgåtts de sista timmarna är det dags att kramas och vinka hejdå. Utcheckning kommer att ske kl: 12.00 och ni får alla med er en härlig goodiebag hem.

Denna helgen kommer att bjuda på en hel del överraskningar. Jag hoppas så att det blir som jag tänkt mig. Jag har en del möten att ta itu med för att få detta att gå ihop som jag skulle vilja ha det. Dock så är jag inte ens orolig. Så härligt som det är på Noors Slott så skulle det bara räcka med att komma dit så skulle man få det där härliga lugnet och bara stortrivas. Eftersom allt inte är riktigt klart ännu så är givetvis inte priset det heller. Det är något jag måste återkomma om när allt är spikat. Åh jag vill ju bara berätta om allt men jag KAN ju inte det nu….. GAAAAAH!!!

Jag hoppas så att ni är många som vill följa med? Första gången jag slängde ut frågan var det 29 pers som skrek jaaaa i det blogginlägget. Några fler på min Facebooksida och på min instagram. Tänker att om det blir så att det blir hemskt många så får vi nog upprätta en reservlista eller nåt. Men äsch, jag vågar inte hoppas på att det blir så. Jag blir totalt jefla skitlycklig om vi fyller det här slottet den här helgen.

Hur tycker ni att detta låter?

0
Subscribe
Notify of
guest

27 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lindha
Lindha
10 years ago

Määhh! Bajs också, enda helgen som inte går att ändra på på hela våren, då ska jag till Barcelona med tjejerna så det är ju inte så synd om mig men det skulle varit sååå fantastiskt kul att få varit med, särskilt som man bor i Knivsta också och inte behövt ta sig så långt.
Ja ja, vad är väl en bal på slottet… 😉

mrsnatten
10 years ago

Det låter bättre än underbart

mrsnatten
10 years ago

Låter alldeles fantastiskt underbart!!!! Precis vad en trött mamma behöver. Mys, godmat, spa, smink, sömn och vin!!!

Zeb
Zeb
10 years ago

Låter helt fantastiskt! Synd att man är uppbokad den helgen 🙁
Får jag fråga en sak om din tickler trainer (har en själv, men fattar inte åt vilket ”håll” den skall in :))
Skall öglans öppning vara framåt/bakåt (så att man lätt kan sticka in fingret typ framifrån) eller skall öppningen liksom vara mot låren, om du fattar hur jag menar?

Tack för en trevlig blogg förresten!

Frida
Frida
10 years ago

Låter toppen och den helgen är jag ledig just nu vad jag vet!!!!
🙂

Nina
Nina
10 years ago

Låter himla trevligt!! : )

Madeleine
Madeleine
10 years ago

Låter helt underbart!!! Vill såååå gärna va med!!!!

Kim - Mamma till 2
10 years ago

Jaaaaa vad härligt!

Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
10 years ago

Jaaa! allt låter helt underbart ju!! Härligt, bara mys & tjejsnack..! Vill verkligen fäölja med, så glad att du böt helg.. 🙂
Må gott! stor kram fina du!!

Barbro
Barbro
10 years ago

Jag följer gärna med, det låter alldeles underbart!
Ungefär hur mycket kommer det att kosta?

Carro
Carro
10 years ago

Det låter härligt! Vågar inte lova något att jag kommer att boka in mig, då jag ska till Spanien helgen efter, men det låter onekligen lockande. 🙂

Ulrika F
Ulrika F
10 years ago

Åh synd att du bytte helg… Men det blir väl fler gånger hoppas jag!

unique
unique
10 years ago

Låter så mysigt! Hoppas man hinner boka in sig på en plats! 🙂 Kan tänka mig att många vill gå… Bilderna ser härliga ut!

Stor kram,
Fia

Johanna
Johanna
10 years ago

Guuuud vad jag som ensamstående mamma hoppas jag kan få en plats till detta!!

Evelina
10 years ago

Låter super mysigt!!!

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Suuuuper Nina !! Jag lääängtar…. Kram

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Suuuper Nina !! Lääängtar…. Kram

Fnulan
10 years ago

ÅÅÅÅ jag vill följa med!! Men då har vi precis kommit hem från semestern! Eller är det inte då man behöver semester?
PUSS

Synnöve
Synnöve
10 years ago

Det låter jättehärligt, jag vill gärna komma med och tar med en väninna också.

Marika
Marika
10 years ago

Jaaaaag vill :)))) Kram

Coquina
10 years ago

För en trött småbarnsmamma låter helgen på Noors slott alldeles, alldeles….. Underbar!!! Det hänger dock på hur mycket det kommer kosta men jag fortsätter hålla utkik på din fantastiska blogg för mer information 🙂

Kram Camilla

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Låter underbart och trevligt !!

Anna
Anna
10 years ago

Grymt! Jag är på såklart.

jennypenny
jennypenny
10 years ago

Jag är fortfarande på för mig och en vän, men säg mig, hur ska du bestämma vilka som får komma med dig?
… För jag skulle nästan (garderar mig med nästan) göra en magrullning inför publik om vi fick hänga på!

Niiinis
Reply to  jennypenny
10 years ago

HAHAHAHAHA! 😀 Då hoppas jag verkligen att du kommer med!

Jag kommer att släppa anmälningarna en viss tid. De som kommer in först har första tjing så jag behöver tack och lov inte välja ut några!

Men din magrullning hoppas jag verkligen att jag får se! 🙂

KRAM

jennybeata
jennybeata
Reply to  Niiinis
10 years ago

Skaffade en användare på femme. Under mitt vanliga alterego… jennypenny=jennybeata 😀
Jag får innerligt hoppas att jag är rapp och vaken när det är dags för anmälan.
Får väl helt enkelt sätta igång och öva på magrullningar! Whoop whoop!

Vanilla Ice
10 years ago

Ähmen bajs säger jag också – ty då är jag i London med storjäntan. Det blir dock trevligt, det med 🙂

Hoppas ni får en KANONHELG.

Kram <3

BFD0B210-51EF-4F56-83DC-1FEDE7EE57D8

Nästa inlägg

Picklad rödlök

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x