Picklad rödlök

BFD0B210-51EF-4F56-83DC-1FEDE7EE57D8

Nu ska du få receptet på det där härliga tillbehöret ”picklad rödlök”. Bara namnet gör ju att man blir helt nyfiken ju. Gott till i stort sett till allt men kan säga att till chevre och någon härlig grillad grönsak var det oslagbart! Tänker mig att det passar fint till fisk också.

RECEPT:

1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
2 st rödlökar

Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp ordentligt. Skiva rödlöken tunt och lägg i lagen. Häll allt i en burk med tätslutande lock. Låt stå i kylen en timme. Klart!

Alltså, HUUUR lätt?? Så gott till så himla mycket, alla borde ha en burk i kylen.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

 

108
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nsp
nsp
10 years ago

Hej! Ville bara skriva och säga att DU inspirerat mig att ta tag i min hälsa – träning och mat. Satt och läste igenom dina blogginlägg från hösten och hur du startade med Viktväktarna och alla promenader. Såååå inspirerad anmälde jag mig genast till Viktväktarna jag med. SÅ nu är jag med på hälsoresan (om än lite sent, men-men bättre sent än aldrig som sagt var…)

Ha det bäst!

Pernilla E
10 years ago

Det här måste jag pröva, ser så gott ut!

Ramona
Ramona
6 years ago

Hej är det vanlig ättika ?

niinis
niinis
Reply to  Ramona
6 years ago

Jajemensan!

Lena
Lena
6 years ago

Vilken styrka på ättikan?

niinis
niinis
Reply to  Lena
6 years ago

12%

Nästa inlägg

Dagens SMINKTIPS – Tips till rödlätta

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x