Moooooorniiiiing!

20140213-072624.jpg

Godmorgon!

Härligt och framförallt väldigt ”viktig” TV denna morgon. 🙂 🙂 😀

Här startade dagen typ bajstidigt. Faktiskt redan kl 03.30. Milo har varit orolig och jag med. Ni vet att månen var 96% full inatt. Så nu börjar några nätters orolig sömn. Den är 100% full på lördag (inte onykter dåra men du hajjar va?) 🙂 . Aja…. Apropå bajs, Milo har haft rallykacka denna morgon. Han är fräsch för övrigt och precis som vanligt men vill inte riskera att smitta andra på förskolan så vi tar en ”day off”. Jag har massage på eftermiddagen så det får jag lösa på något sätt. Vill inte missa det då det hjälper mig massor.

Jaha! Vad händer här idag då? Jo men du ska äntligen få se resultatet på tandblekningen. Jag ska bjucka på härliga alla hjärtans dag recept och så ska vi snacka viktiga saker. Just ja, du ska få tips på skitsnygga OCH billiga träningskläder, i like! ❤️ Hoppas du får en din torsdag, hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Massage? Hur går det, när du är så orolig för stygnen??

Niiinis
Reply to  Marie
10 years ago

Skulle bara få axlar och nacke masserat. Dock blev det flyttat nu då min massör var sjuk. 🙁

Nästa inlägg

Mer info om helgen på Noors Slott

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x