Mycket härligare träning med nya träningskläder!

Jag har ju lite smått kommit igång med lite träning igen. Förhoppningsvis ska jag kunna gå fullt igen om bara några veckor. Jag har nämligen bokat in mig hos en osteopat efter att jag fått tips här på bloggen. Många av er säger ofta att ni tycker att jag är så duktig som tagit tag i saker i mitt liv. Några har också frågat mer angående min livsresa (personlig utveckling), jag ska komma in på det mer senare. Känner bara att vi trots allt inte lever i all evighet, då kan väl den tiden man har här vara det bästa optimala. Att man strävar efter att må så bra man bara kan. Jag har lång väg kvar men jag jobbar hårt på att komma dit. Ni vet ju att jag är livrädd att gå till kiropraktor (among alot of other fears). Fick då höra att osteopater är lite som kiropraktorer men kobbar mer på djupet och mer mjukt. Letade upp en osteopat och hittade en i Märsta som jag nu bokat in mig på. 19:e februari ska jag dit. Skrev ett långt brev till honom om hur min kropp känns i största allmänhet och också hur den reagerar på träning. Han trodde han kunde hjälpa mig och tyckte vi skulle börja med två behandlingar för att se hur det kändes. Jag är jättespänd och nervös såklart. Men måste göra något, jag vet ju att jag har låsningar och förskjutningar och att gå med det är ju inte bra.

Apropå träning! Nåt som är härligt nu när våren är på ingång (så småningom) är ju alla härliga träningskläder som dyker upp. Igår så jag någon som la upp en nyhet på Gina Tricots vad gäller träningskläder på sin instagram. Jag kastade mig in på Gina Tricot och mycket riktigt, dom hade massor med härligt till bra priser.

20140213-061315.jpg

20140213-061323.jpg

20140213-061327.jpg

Träningen blir roligare ALLA DAGAR I VECKAN om man har lite roligare kläder på sig när man tränar. Att gå i dom där slitna mysbyxorna som är trasiga och fula jämfört med ett par fräsiga nya fräscha är faktiskt stor skillnad. Det är mycket härligare att ta på sig lite snyggare kläder på morgonen när jag ger mig ut på min promenad. STOR SKILLNAD! Alla dessa härliga träningskläder hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vanilla Ice
10 years ago

Det finns så himla många fina träningsplagg!! Synd bara att jag är så geekig att jag BARA använder Nike-kläder. Utbudet blir inte lika stort då, tyvärr…

… men skulle jag köpa andra märken skulle det kännas som om jag var otrogen.

Samma sak med sneakers. Funkar bara med Nike. Och vinterdojjor – självklart Doc’s.

Snacka om att jag försätter mig själv i ett hörn 🙂

annorlunda underbara
10 years ago

Men Gud så snygga träningskläder. Var och handlade fler igår, då jag just nu tränar så ofta och vädret är dåligt så kläderna hinner inte torka i takt med att jag behöver dem.
Men de kläderna jag köpte var inte alls lika roliga och fina som dessa ovan…Synd man bor så långt bort….
Kram Jess
http://www.annorlundaunderbara.com
Designad VED

Niiinis
Reply to  annorlunda underbara
10 years ago

Men vet du? Dom har webshop! 🙂 Tänkte så du vet till nästa gång.

Kram

sofia208
10 years ago

Spännande med att testa ny behandling, hoppas det fungerar på dig! Visst är det roligare med fina träningskläder?! Jag fick faktiskt den gråa sporttoppen och det rosa/svarta linnet med leopardtext (RUN) när jag fyllde år och jag är jättenöjd! 🙂

Nästa inlägg

Blekta tänder med Easewhite!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x