Vinn en tavla hos Marica!

Kan ju vara så att ni chockas svårt av att jag bloggar denna tiden på dygnet? Men för att få din chock att lägga sig lite vill jag bara säga att jag redan sovit några timmar. Hade världens skallebang så jag la mig lite på spikmattan (bara längst upp på överkroppen och nacken). Somnade rätt snabbt som alltid när jag ligger på den. Vaknade till nu…. 🙂

MÅSTE bara tipsa!

20140213-220858.jpg

Min bloggkollega Marica har en tävling inne hos sig nu. Där kan du vinna denna underbara målning som hon gjort. Klicka dig in och tävla du också!

Marica är by the way helt galet duktig på inredning. Hennes stil är shabby chic och hon förvandlar möbler till att just bli lite shabby. Häromdagen gjorde hon en byrå rosarandig! Kan man ju tycka låter helt konstigt men vet Du hur snygg den var? Såg ut som en Victorias Secret byrå! Stort gilla!

Nä, nu går jag nog och stoppar in öronpropparna och försöker somna på nytt. Fredag imorgon!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mycket härligare träning med nya träningskläder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x