Fredagkväll, gråhårig och Gellack.

Go’kväll i stugorna! 😀

Voine voine vad trött jag är alltså. Mens, huvudvärk, overklighetskänsla och urpumpad. Det är typ jag. I familjen härjar magont. Denna fredagen kom bra i tiden nu när vi alla är lite skumma i vårt mående.

Idag efter föris drog vi till fin-ICA. Milo skulle få välja en sak där. Det blev en transformers. Jag var också ner på stan och köpte alla hjärtans dag presenter till resten av familjen. Bara lite smått & gott sådär.

20140214-190245.jpg

Den här var i varje fall väldigt glad över och få välja ut en liten present. Svårt att välja dock. Jag höll på att bli gråhårig och somna.

20140214-190417.jpg

Efter stan åkte jag till kompis Sara och gjorde mina naglar. Mina nagelgrejer är hos mamma och pappa och jag ville få det snabbt fixat. Börjar man med Gellack var det visst lite svårt att sluta. Helst när man får dom att växa ut en bit. Jag brukar ju gå hos Eva-Lotta på Min Lilla Salong, dock så har jag lite svårt att få tiderna att matcha så då är detta ett bra substitut. Jag tycker att Eva-Lottas håller lite bättre sen är det lyxigt att få det gjort av någon annan men å andra sidan är detta snabbt fixat.

20140214-190842.jpg

20140214-190923.jpg

Ni vet ju att jag gillar dessa ögongloss från ISADORA!? Kolla? Nu har dessa tre färger kommit in. Jag tänker mig fräscha sommarlooker med dessa sen. Åh vad jag längtar efter vår och sommar alltså!

Nähä. Nu ska jag bulla upp mig i soffan. Vi har ätit god mat och nu har jag faktiskt en Ben & Jerrys i knät som jag ska smaska i mig lite av. Blev så galet sugen på det. Sen ska jag nog ligga lite på spikmattan med axlarna. Hela går ju inte med mina stygn dock. Imorn ska vi åka till familjen Mirka Norrström och hälsa på i Björklinge. Ska bli härligt att ses igen. ❤️

Hoppas du har en fin fredagkväll och alla hjärtans dag!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
10 years ago

Hej Nina! Kan inte du filma när du lägger på ögonglosset? Vill ha lite tips, trevlig helg !

Nästa inlägg

FINFREDAG!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x