Morgonpromme och lyxfrulle

Godmorgon!

Jag här varit på morgonpromenad. Tig en lite längre tur denna morgon för och känna på kroppen lite. Som vanligt blev det foglossning av det hela, men jag har stretchat satan här på morgonen nu så att det ska lägga sig snart. Glömde bältet min idiot! 🙁 Blir så sur på mig själv, det hjälper ju så bra!) Aja, imorn är jag bra igen.

20140215-090118.jpg

Glad tjej! 🙂 Jäklar var skönt det är. Om du inte brukar gå morgonpromenader så gör det nångång på helgen. Klä på dig direkt när du vaknar och så ger du dig av. Känslan efteråt är svår att slå. Det är underbart, på riktigt!

20140215-090321.jpg

45 minuters promme. Det kändes verkligen skillnad. Man är trött när man kommer hem. Tom på energi. Du vet att det är därför morgonpromenader tar så hårt. Du är nämligen tom på energi efter en natts sömn och energiförbrukning. Därför tar morgonprommen hårdare på fettet! 🙂 Tar du en kopp svart kaffe före bränner det ännu mer. Men, viktigaste av allt, Du måste dock att äta direkt efter.

20140215-090629.jpg

20140215-090635.jpg

Skitig som tusan efter att det är så kläggigt överallt. Hur kan det vara blött precis hela tiden? Det kommer ju inget nederbörd, allt är bara blött ändå.

Nu ska jag äta frukost med lilla familjen! Vi lyxar idag.

20140215-090947.jpg

Hörs igen om en stund! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa Thiger
Åsa Thiger
10 years ago

Duktig du är som är ute så tidigt på morgonen när det är alldeles grått å trist ute! 🙂

Kram!

sofia208
10 years ago

Vilken grym start på dagen, förutom att du glömde bältet då! 🙂 Ha en fin dag snygging!

Kram kram

Elin
Elin
10 years ago

Läste din blogg när jag satt och åt frukost och du peppade mig till att ta en promenad 🙂 Inte innan frukosten, men innan lunchen tog jag mig ut på en runda!! Så tack för peppen 🙂

Nästa inlägg

Fredagkväll, gråhårig och Gellack.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x