Solen och påminnelse!

Idag lyser solen här. Det är så himla härligt. Hoppet om våren tänds och man ser fram emot dagar som är både längre och ljusare. Löööööve it. Vintern är som ett stort mörkt hål. Nu känner jag verkligen hur jag suktar efter solen. Tog på mig kappan och gick ut nu på lunchen och lät solen stråla i mitt ansikte en stund.

20140217-122112.jpg

20140217-122123.jpg

Tur min foundation har SPF i sig. 🙂 Jag har blivit fetnojjig nu och kommer troligen aldrig mer sola som jag gjort förut. Visserligen slutade jag sola solarium helt för 9 år sen. Jag har alltid solskyddsfaktor i solen. Förra sommaren hade jag 30 hela tiden. Men det återstår att se om det hjälpt? Huuuu….

20140217-122318.jpg

Fick stå och kisa verkligen. Man är så himla ovan vid solen så ögonen ”goes bananas”.

20140217-122418.jpg

Jag har glömt visa er! Jag har köpt nya boyfriend jeans. Fick en check på 200 kr ifrån H&M så då passade jag på att köpa mig dessa favvisar igen. Jag verkligen älskar dom! Har ju ett par mörkare (och större i storlek) men dessa är sådär härligt ljusa och slitna.

Hörrni för tusan gubbar!!! Glöm nu inte bort att ni kan köpa den däringa skitbraiga ansiktsmasken som jag skrivit om tidigare. Du får 50 % rabatt (125 kr istället för 249 kr) på 5 masker, pensel och en hudguide om Du anger Niiinis som rabattkod! Beställ HÄR!

Sen får du även rabatt på bästa tandblekningen. Det har jag också skrivit om tidigare. Jag är så nöjd och snart har jag ännu vitare tänder, jag kör på jag. Vill du beställa det också så får du 10% rabatt (på 349 kr) om du anger Niiinis som rabattkod. Du beställer det HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Karin
Anna-Karin
10 years ago

Hej Nina,
Väntar på min mask jag beställde för en vecka sedan! Skall börja använda den med en gång. Håller helt med dig gällande solning.
Ha en bra dag!
Kram Anna-Karin

Bettan
Bettan
10 years ago

Hej!
Har nu beställt ansiktsmaskerna.
Har använt en liknade mask och jag tycker att den är superbra.
Tack för en bra blogg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL V. 8

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x