Dagens FRÅGA!

20140218-091445.jpg

Fick en fråga!

Tänkte att det faktiskt kan vara fler som undrar därför svarar jag på frågan i ett inlägg. Jag förstår verkligen att man kan vara nyfiken då det faktiskt alltid är jag som går upp med Milo. Såhär, jag är ju otroligt kvällstrött som ni vet. Därför somnar jag mycket tidigare än Tony och är i stort sett vaken varje gång Milo vaknar på morgonen. Vår tysta överenskommelse har alltid varit att Tony tar Milo när han bökar på kvällen och förnatten så då får jag oftast sova. Helst ska jag ju inte somna i soffan dåra utan borde stoppa i öronpropparna och kasta mig i säng eftersom jag är så lättväckt. MEN! Eftersom jag somnar så tidigt så känns det ändå som om jag är med på nåt sätt om jag sover på soffan de första timmarna. Idiotiskt, jag vet. Jag drömmer om att Milo och jag ska lära oss sova till 7-8 om morgnarna framöver så vi båda får en normal dygnsrytm. Ibland är jag avis på Tony för att han aldrig missar några TV program och kan sitta och uggla till 1 på nätterna. Väcker jag inte honom på morgnarna så skulle han dessutom kunna sova till 12 på dagen. Önskar jag också kunde vara så.

Bältet är köpt hos min sjukgymnast. Men jag letade upp det på nätet nu och hittade det HÄR. Kostar 259 kr och är ett foglossningabälte/ryggbälte. Ser ut såhär:

20140218-092948.jpg

Jag storgillar det då det stabiliserar rygg och bäcken så skönt! Kul och höra att du gillade Daimpannacottan! Ska testa att inte mixa nästa gång jag också! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Tack för svar!

Hoppas för er skull att Milo börjar sova till 7-8!

Nästa inlägg

Godmorgon & bageritankar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x