Godmorgon & bageritankar

20140218-062812.jpg
Godmorgon!

Det är tisdagmorgon. Jag skulle gått ut på en promenad men jag har ont i ryggen idag så jag vilar ifrån det. Gick ju långt i helgen så jag tror jag är lite överbelastad igen. Ska bli så passande att komma till osteopaten imorgon.

Milo och jag har vaknat innan vargtimman denna morgon. Ibland tänker jag på hur det skulle vara om vi skulle ha ett bageri jag och Milo. Det skulle ju liksom passa som handen i handsken. Vi skulle ju inte ens behöva ställa klockan utan vakna, sträcka på oss lite och ge oss av till bageriet. Lika bra att han får börja jobba också så han betalar tillbaka på alla jefla nätter och morgnar man varit vaken för hans skull. Inte sant? 😉 Han kan lika gärna lära sig baka bröd och bullar redan nu ju. Vårt bageri ska heta MORGONPIGG och så ska det öppna kl 03 för alla andra morsor och farsor som har ungar som inte sover. Så ska vi ha gosiga soffor med stora mjuka kuddar och filtar och så ska vi ha TV apparater. Sen ska vi ha lekplatser och kanske nån nanny som tar ungarna under tiden föräldrarna tar en frukost på soffan framför TV:n. Dom kommer också kunna ta en liten powernap. Man ska kunna komma i pyjamas och morgonfrilla. 🙂 Låter inte det som det mest fantastiska bageriet ever? 🙂

Idag bjuckas det på lite olika här på bloggen. Du ska få ett supergott (nyttigare) chokladmousse recept, jag har också testat en ny mascara. Sen ska du få lite mer info om Slottshelgen. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elise
Elise
10 years ago

Allså på riktigt Nina! De hade varit det bästa bageriet ever, jag o min 4-åring hade varit stammisar. Vi hade nog hängt på låset skulle man kunna säga 😉 Och behövde ni hjälp nån gång så skulle det bara vara o ringa. Vi är alltid vakna (känns det som iaf) Ha en fin dag!

Mari - Louise Rydén
Mari - Louise Rydén
10 years ago

Men maaj gaaad vilket superduperbageri!
Skulle va en stor hit tror jag!
Det är så himla kul att spåna och drömma om olika projekt som man skulle vilja utveckla till verklighet!
Jag och maken tyckte att vi skulle öppna en koliklinik, liknande ett spa typ, när dottern va liten. Ett ställe dit föräldrar kunde åka och få sova i små mysiga stugor, avskiljt från det stora huset, där man lämnade in sitt skrikande barn. Där skulle det naturligvis finnas både läkare och en massa nannys som tog hand om barnen på natten.
Vi hade checkat in direkt, om det hade funnits ett sånt ställe då…
Så go for it! Jag kanske dyker upp, morgonrufsig, finnig och blek.. Men jag skulle vilja beställa både glutenfritt och laktosfritt…men de fixar väl ni?? 😉

Anna
Anna
10 years ago

Bara nyfiken, är det alltid du som går upp med Milo?
Har det bara blivit så eller är det någon ni kommit överens om?
Ser inget fel i det, alla gör som de vill. Som sagt bara nyfiken!

Har nog missat – vad använder du för bälte på dig på promenaderna?

Testade daimpannacottan! Den va mums!!
Orkade inte mixa den, gott med lite crunch 😀

Rigmor
Rigmor
10 years ago

Vet inte om det var mitt tips på Osteopaten du nappade på? Men tänkte bara säga att du behöver absolut inte vara orolig eller rädd att gå dit. Den osteopat min dotter var till var i alla fall väldigt försiktig och duktig. Absolut inget ryck och knyck. Kan ju inte lova, men tror säkert att du kommer att bli hjälpt. Ska bli spännande att höra vad du tycker. 🙂 Lycka till!

Patricia
10 years ago

Åh vad mysigt det lät! När är invigningen? 😉

Nästa inlägg

Solen och påminnelse!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x