Fikahäng, omgjort och den korta gardinen

Go’kväll!

Jag har just slagit mig ner i soffan igen. Jag har haft 3 kompisar här på eftermiddagsfika och jag tog inte en endaste bild. Snark för mig. Dock så är det ju så att man ibland kommer av sig med att alltid komma ihåg och knäppa bilder. Jag hann och baka lite gottis innan dom kom. Det blev kladdkaka med vispgrädde och sen gjorde jag något som blev så galet gott. Vanlig sockerkaka med hemkokt kolasås över. Det var ”en hallelujamoment” kan jag meddela. Ingen bild dock…. 🙁 Vi hade mysigt och massor att prata om. Nu ska vi ses redan nästa vecka för att ta igen lite mer tid.

20140218-183321.jpg

Jag tänkte visa att jag också gjort om lite i hallen. Behövde förvaring och denna får duga så länge. Dessutom blev det lite mer plats i Milos lekhörna nu när jag fick bort byrån därifrån. Han har en liten hörna under trappen för att kunna leka här nere också….jääääättelätt och hålla ordning där….eller INTE! Men ett måste att ha.

20140218-183546.jpg

Äntligen lyckades jag sy den lilla gardinkappan till köket också. Men tror ni inte på fan att den blev liiiiite för kort? Jag kapade helt enkelt av den för kort, alltså på bredden. Ämen jag orkar inte! Nu får den vara sådär…tills jag löser det eller att jag syr en ny.

Åh jag har så mycket och berätta för dig men nu har jag sån skallebang så jag måste lägga mig för att vila lite. Det får bli senare eller så berättar jag mer imorn. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
10 years ago

Hej!
Jag måste fråga dig hur du gör med Isadoras ögongloss när du tar den under ögat alltså på den undre ögonfransen, vässar du den?
För den är ju dels rätt trubbig när man köper den om man jämför mot läpppennorna men när man sedan använt den lite blir den ju ännu lite trubbigare.
Och när jag då använder den under ögonen så får jag en snygg bred rand alá färgat påsarna under ögonen istället för fransraden ;O)

Så hur gör du för att få den bara längs den undre ögonfranskanten och inte måla krigsmålning under ögonen?
Nu får jag måla krigsrand och sedan torka bort det mesta ;O)

Din kan ju inte vara så trubbig som min är eller vad är hemligheten?

Niiinis
Reply to  Maja
10 years ago

Jag duttar lite försiktigt. Den är ju väldigt trubbig som sagt men om man bara tar den absoluta toppen och bara duttar lite blir det perfekt! Lycka till! ❤️

Malin
Malin
10 years ago

Gardinen är jättefin! Skarva bara på en bit på bredden. Funkar kanon när det är randigt

Nästa inlägg

Nina testar mascara – ISADORA Volume & Curl

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x