Jag stänger ner min Facebooksida!

Hallihallå igen!

Jo, jag ville bara göra er uppmärksamma på att jag kommer att stänga ner den sidan på Facebok som heter Niiinis Smink & Skönhet. Jag har ju pratat lite löst om detta redan tidigare och fattar faktiskt inte varför jag bara inte tagit tag i det för? Man är bra knäpp ibland alltså. Istället så har dessa två sidor liksom legat paralellt och i stort sett innehållit samma saker…. ja jag vet, idiotiskt! 🙂

Nu kommer jag helt och hållet att använda mig av den sidan som heter Nina Hermansen Offentlig. Det ar den sidan jag skapade i samband med när jag kom med i Hela Sverige Bakar efter att produktionen uppmanat oss till att starta dom. Om du vill fortsätta följa mig på Fejjan så ska du klicka gilla på den sidan, det vore såklart kul om du hängde på dit. Du hittar den HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dagens FRÅGA!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x