Sen morgon!

20140219-101458.jpg
Redo med vatten!

Hallå där!

Idag hör jag av mig ovanligt sent. Det har gått i ett från första stund denna morgon. Otroligt nog så lyckades Milo och jag somna om i morse. Jag vaknade strax innan tre och han strax innan halv 4. ”Nääej” tänkte jag, nu får det fasen vara nog. Jag låg vara kvar och blundade bredvid honom och tror ni inte på fasen att han till slut allt ögonen och somnade om. Å jag med! WOOOOOW….. Vaknade tjugo i sju nästa gång. Milo har dock bökat inatt och haft ont i magen så han fick stanna hemma från förskolan idag. Det går ju massa skit nu så det är bättre att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma.

Snart är jag framme i Märsta och ska göra mitt första besök hos osteopaten. Nervööööös. Hör av mig sen igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
10 years ago

Åh, va skönt att ni lyckades somna om idag! Lycka till hos osteopaten!
Jag har en fråga ang makeup som jag tänkte ta med dig. Jag har massor av snygga ögonskuggor i sminkväskan, men vilken jag än använder så har jag det mesta av ögonskuggan under ögonen framåt eftermiddagen…
Inte så snyggt!
Har läst att man ska använda någon slags primer. Kan du förklara lite om det, och gärna rekommendera någon bra också?
Ha en härlig dag! Kram

Malin
Malin
10 years ago

Det kommer gå bra!! De är mjuka och lugna, min är oxå ganska tyst:). Vilket kan vara skönt :)! Kram

Nästa inlägg

Fikahäng, omgjort och den korta gardinen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x