Billigt….jefla billligt!

CAMPADRE SPOTTING

Alltså förlåt om jag är typ efterbliven när jag precis upptäckt Campadre men nu är jag inne och kollar där hela tiden. Snark! 🙂 Idag hittade jag att Geggamoja hade kampanj där. Jag som älskar Geggamoja. Jag har ju haft en vinteroverall från Geggamoja till Milo denna vintern och är såå himla nöjd. Sen har jag ett gäng mössor, den finaste stickade mössan tappade vi bort i en butik sen var den borta. 🙁 Har i alla fall tvättat overallen jättemånga gånger (pga detta jefla skitväder som varit) och inget händer med den. Det finns massa bra för både pojkar och flickor nu….men det var inte så jättelänge kvar på den kampanjen så man måste vara snabb. Dessutom säljer dom ju slut på vissa saker så man måste vara lite uppe på tårna. Dock så finns det ju en hel del kvar också! Sen, kolla priserna?!

Om du inte blivit medlem än, BLI DET! Fasen vilka fynd man kan göra där alltså… jag älskar`t! Sen är det alltid upp till 70% rabatt på Campadre!!! Bara en sån sak! Klicka på länken jag just skrev om du vill bli medlem och fynda lite.

Nu ska jag sluta vara så efterbliven, men just nu knarkar jag verkligen Campadre. Hahaha…. Är jag totalt efterbliven eller? Har ni varit medlemmar i 100 år eller och så är det bara jag på hela jorden kvar som inte fattat det????? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
10 years ago

Jag har varit medlem i flera år så ja, du är lite efter! 😉 Har fyndat converse och raybans. Nu när jag fått barn ska jag passa på att fynda barnkläder med.

Niiinis
Reply to  Jessica
10 years ago

Haha! Ja du ser, jag är helt efter…. 🙂

Caroline
Caroline
10 years ago

Jag har också varit med flera år. Det går lite i vågor, ibland är det jättemånga bra kampanjer och ibland inget intressant alls på ett tag. Men visst är det kul att fynda!

Niiinis
Reply to  Caroline
10 years ago

Ja som sagt, efterbliven…. Men jag är så glad att jag upptäckt det nu i alla fall! Plötsligt har man kanske råd att införskaffa sig en dyrgrip!?

Anna-Karin
Anna-Karin
10 years ago

Hej Nina,
Vill bara meddela att jag älskar ansiktsmasken, den gjorde sitt jobb!
Ha en bra kväll!
Kram Anna-Karin

Niiinis
Reply to  Anna-Karin
10 years ago

Visst är det HEEEELT GRYMT!! Tack för feedback! 🙂 Kram ❤️

Annika W
Annika W
10 years ago

Jag har också varit medlem i 100 år 🙂 Det enda jag kan ”klaga” på ibland är frakten, tycker den är liite för dyr.. Fast ibland har dem fraktfritt och det är ju bra 🙂

Nadja
Nadja
10 years ago

Finns även members, det är som campadre.

Helene
Helene
10 years ago

Fyndat massor där, Hunter stövlar, Odd molly och converse o heminredning bästa är att man kan få tipspengar med!

Alvina
Alvina
10 years ago

Du är rolig du, hur kom sig du äntligen hittade till Campadre? Jo, jag har varit medlem i flera år, fyndat en hel del genom åren, mest olika inredningssaker till hemmet. Även lite smycken och kläder till mig själv, tycker det är lite svårt att handla kläder på nätet och hitta rätt storlekar. Hoppas du gör många fynd nu när du äntligen hittat dit!!

Niiinis
Reply to  Alvina
10 years ago

Haha, jag vet! Jag fick en förfrågan om samarbete. 🙂 Hae ju ingen aning likssom….

Nästa inlägg

Fredag härliga fredag!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x