Fredag härliga fredag!

Men heeeeej fina ni! ❤️

Tack snälla för alla fina ord. Jag blir så glad över all feedback vi får angående vår podcast. Det gör mig så himla glad! Det har varit spänt idag då man liksom ska ”visa upp” något som ligger en varmt om hjärtat och som man vill att alla ska gilla. Det vi hört hittills är att det var kul men lite för kort. Avsnitten kommer att bli längre och längre och så småningom ligga på 40 minuter. PERFEKT på promenaden ju. 🙂

Jag och Milo har haft en softisch dag. Idag blev det ingen speciell FINFREDAG för min del då det inte blev nåt jobb och Milo var lite krasslig. Jag har jobbat hemifrån på förmiddagen så att Milo kunde vara hemma idag. Han är ju inte hängig liksom men ni vet, sådär lite småhes och småhostig. Jag har tagit fram två nyheter som ska landa i webshop inom kort. Fler nyheter är på gång.

20140221-164421.jpg

20140221-164427.jpg

Jo, sen när jag gjort dom däringa hade vi lunchdejt med Tony. Vad det har pissat ner idag alltså? Här har det spöööregnat verkligen.

20140221-165545.jpg

Efter lunchen gick vi till kvarterskrogen Klara Hall och tittade på hockeyn. Eller Milo fick kolla i iPaden så mamma kunde kolla TV. 🙂

20140221-165700.jpg

Kvällens outfit. Haha… T-shirt från WESC och mysbyxor från H&M. Sköna som tusan. Kostar 99 spänn tror jag och finns i massor med färger.

Ikväll ska jag kolla Fångarna på Fortet! Kristina som vann Hela Sverige Bakar när jag var med ska vara med ikväll så då måste jag ju kolla. Hörde något om att hon hade varit helt övertänd, det måste ju bara bli hur bra TV som helst! 🙂

Hörrni! Ni som beställer på Fanny Michel, var noga med att ange RÄTT rabattkod. Det ska vara NIIINIS. Stora bokstäver och niiinis med 3 i för att få 15 % rabatt på ert köp. Fick ett litet mail ifrån dom att detta strulat lite. Jag vill ju att ni ska få era rabatter för tusan!

Hepp, vi hörs snart igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina - Glamourmamman
10 years ago

Vilken mysdag ni har haft! Hoppas lillprinsen mår bättre imorgon.

Kram kram!

Niiinis
Reply to  Nina - Glamourmamman
10 years ago

Tack fina du! ♥ KRAM

unique
unique
10 years ago

JA, podden var jättebra! Lyssnade på första avsnittet i morse till frukosten! 🙂 Du var lika charmig som alltid och Niclas var jätterolig! Bra jobbat!

Läste förresten ett inlägg på Anitha Schulmans blogg om vad som händer ”efter” att man varit med i ett program. Hon nämner sveriges mästerkock, men jag tänkte lite på ert gäng, då hela sverige bakar är lite samma stuk. Vad tror du om det hon skriver?

Var mest bara en tanke som slog mig, när jag läste det inlägget!

http://anithaschulman.se/nar-saker-byter-syfte/

Stor kram! <3

Nästa inlägg

Våroutfit från Fanny Michel och rabatt till dig!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x