Våroutfit från Fanny Michel och rabatt till dig!

Igår hämtade jag ut två paket!

Båda innehöll härliga vårkläder, men jag tänkte börja med att visa dig det första paketet. Wieeee, jag blir alldeles varm i själen nu när man vet att det ändå lider mot vår och att vi om X antal veckor kommer kunna gå i bara kavaj ute med en liten scarf typ.

Butiken allt är ifrån heter

Det blev ett par nya snygga jeans, en ursnygg kavaj och nu ska du få höra. Ett par look alike skor. Jag är så glad över att ha hittat dessa kopior så ni anar inte. Ni vet LdiR boots som jag pratat mig sönder och samman om? Dom är ju ganska så dyra och faktiskt så har jag varit för snål för att unna mig ett par såna. Kostar ju runt 2000 kr. Gissa om jag blev glad när jag hittade kopiorna? Sen att jag i framtiden SKA äga ett par äkta LdiR, det är en annan sak! 🙂

20140221-044352.jpg

Nya ursköna och APSNYGGA jeans, en vit kavaj och look alike bootsen!

20140221-045518.jpg20140221-045530.jpg

20140221-045609.jpg
20140221-045824.jpg

Jeansen, alltså jag svimmar en smula. Exakt så som jag vill ha dom. Jag kommer bo i dessa tror jag. Dom är liksom tajta men med häng. Ämen hur snyggt? Massa stretch i och såå mjuka så dom känns som mysisar. Du hittar dom HÄR!

20140221-050217.jpg

20140221-050228.jpg

Ämen kavajen! Så snygg! Kolla uppe vid axlarna? Där är det typ en liten rynk så det blir en liten puffärm liksom. Den är i sweatshirt material och alldeles mjuk. Älskar knapparna. Du hittar den HÄR!

20140221-050454.jpg

20140221-050502.jpg

20140221-050508.jpg

Kolla!! HUUUR snygga? Fantastiskt bekväma är dom också. Ytterligare något jag kommer bo i tror jag när våren närmar sig. Så snygga till den här outfiten också! Du hittar dom HÄR! (Måste nog ha ett par beiga också!)

KOM IHÅG ATT DU HAR 15% RABATT! Ange bara NIIINIS när du beställer så får du rabatten på ditt köp! Du kan följa dom på instagram också, @fannymichelgbg.Sen finns dom på Facebook med, den sidan hittar du HÄR! Rabatten gäller till den 28 februari så skynda fynda!

0
Subscribe
Notify of
guest

26 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
10 years ago

Åh så snyggt! Hur är kavajen och jeansen i storlek?

Niiinis
Reply to  Camilla
10 years ago

Kavajen är nog lite liten i storlek men jeansen är bra! Rymliga då jeansen har så himla mycket stretch.

marie
marie
10 years ago

halloj! Så mycket snyggt! Har nyss klickat hem snygga jeans mad sneda knappar!!! LOve Love

Niiinis
Reply to  marie
10 years ago

Åh dom har jag också tittat på! Sååå snygga! 🙂

Elise
Elise
10 years ago

Jeansen!! Snygga som fan och satt som ett smäck på dig! Tummen upp verkligen!

Lina
Lina
10 years ago

Jag har oxå såna skor! Skitsnygga! Det enda negativa är att dem ”klirrar” när man går, de där knapparna alltså :/ lite irriterande.Gör inte dina så?

Niiinis
Reply to  Lina
10 years ago

Nä, mina gör faktiskt inte det. Men jag har ju bara knatat inomhus med mina än så länge. 🙂

Elin
Elin
10 years ago

Shot vilka fina kläder de har… Blir ett dyrt tips 😉

Annica
10 years ago

Skit snygga skor! Hur är dom i storleken??

Niiinis
Reply to  Annica
10 years ago

Lite små i storlekarna. Jag har 37 1/3 och 38 sitter som en smäck! 🙂

Piccolecose
Piccolecose
10 years ago

Uuuuursnygga jeans! Love them!
Kram
Rebecca

Lisen Jakobsson
Lisen Jakobsson
10 years ago

Hej där!!

Så snygg outfit

Cattis
Cattis
10 years ago

TACK Nina för att du lade upp detta inlägg. Klickade mig in på deras hemsida för någon vecka sedan men glömde adressen dit o har funderat som en tok på vart de snygg bootsen fanns till så bra pris. Halleluja!

Jennie
Jennie
10 years ago

Åh vad mycket snyggt!! Hur länge gäller rabatten Niinis?

Linda
Linda
10 years ago

Vad har du för strl på jeansen?

Niiinis
Reply to  Linda
10 years ago

Medium!

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Åh snygg outfit , kollade in hemsidan och kläderna är supersnygga. Måste haaaaa skorna, jeansen ja nästan allt på sidan:):):). Perfekt pris på skorna för jag har också spanat i de äkta men de är föööör dyra för min plånbok så detta är jue perfekt:). Tack Nina för tipset

Susanne
Susanne
10 years ago

Skorna har tyvärr rätt dålig kvalité. Har ett par som jag använde i höstas men dock bara några gånger innan sulan släppte 🙁

Niiinis
Reply to  Susanne
10 years ago

Jaså? Jag som hört tvärtom. Många som tyckt att kvalitén är riktigt bra. Hmm, kanske fick du ett måndagsexemplar. 🙁

Heléne
Heléne
10 years ago

Hej!

Jättesnygga kläder, köpte ett par jeans av det märket i en butik i Linköping för ett tag sedan och det kan nog vara dom skönaste byxor jag någonsin ägt. Mina är lite mörkare så det får nog bli ett par i den här ljusa färgen också, fräscht nu till våren, tack för tipset.
Trevlig helg.

Kram

Maria
Maria
10 years ago

Skorna är snygga men materialet är plast, till skillnad mot originalen som är skinn. Inte så fräscht att gå en hel dag med fötterna i plastpåsar:((

Niiinis
Reply to  Maria
10 years ago

Beror ju på hur mycket fotjuice man har. 😉 Självklart är det ju så att det äkta är i skinn och kvalitén därefter. Men har man inte råd så är det bajs och ha ett par som är nästan lika snygga. Man väljer ju själv. Jag har aldrig haft problem med oäkta skor men jag vet dom som får värsta fotsvetten och sånt.

Niiinis
Reply to  Niiinis
10 years ago

Najs ska det vara, inte bajs! 😀

Jenny
Jenny
10 years ago

Låter dina när du går? Mina ”skramlar” en hel del. Vet ännu inte om jag ska behålla dem så jag har inte använt dem ute. Hur upplever du detta?

Vanja
Vanja
9 years ago

Hej! Varför fungerar inte rabattkoden?

niiinis
niiinis
Reply to  Vanja
9 years ago

För att den är 1 år gammal…..

Nästa inlägg

Nu kan du lyssna på Nina & Niclas podcast

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x