Lördagsdoningar

Gokväll i stugorna!

Har ni melloförberedelse så det bara sjunger om det eller? Här har vi parkerat oss i soffan och Tony är väl typ…sådär exalterad över det. Han ÄLSKAR inte melodifestivalen men kan såklart tänka sig att titta på det, bra för mig. Skönt och ha sällis och nån att tycka och tänka en massa med ju.

Sitter och kollar på konståkningsuppvisningarna. Har ÄLSKAT det sen jag var liten. Beundrar dom, jag som knappt kan stå på ett par grillor.

20140222-192720.jpg

Här satt vi i bilen på väg ut till kusin Anton som fyllde hela 13 år idag. Plötsligt har han fått basröst och blivit stor. Vad händer med våra ungdomar egentligen? Herreminjeeee, jag hänger fasen inte med alltså.

20140222-193123.jpg

Antons tårta för dagen. Minecraft tårta. Det är Antons halvsyster som gjort den. Hon är otroligt duktig på att göra tårtor. Det är lika kul varje gång och komma på kalas där då hon alltid gör tårtan och mycket av bakningen. Anton fick jag inte med på bild tyvärr.
🙁

20140222-193324.jpg

Väl hemma tog vi oss till en annan kvarterskrog. Så blir det när man bor centralt. 🙂 Vi var hungriga som vargar så det blev till att äta ute.

20140222-193446.jpg

Jag tog en hamburgare men valde bort stripsen och tog sallad till istället. Jag äter ju rött kött så sällan numera men känner mig lite järn-låg efter lingonveckan så jag behövde fylla på lite.

20140222-193632.jpg

Milo ba: Jag vill ha hamburgare!

Dom ba: Här varsågod, här får du en burgare som är lika stor som ditt huvud.

Alltså MAJJ gadd! Detta var barnportion. Då kanske ni förstår att min burgare var typ lika stor som MITT huvud. 🙂

Nähä! Nu är det snart dags. Hoppas du haft en härlig lördag fina du. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linaz
Linaz
10 years ago

Hej ninna! Du är alltid så snyggt sminkad, kan inte du visa vad du använder för smink. Vad har du primer, conciler? Tips på bra faundation? Jag vill ha något täckande men vill se så naturlig ut som möjligt. Tack för en bra och alltid så peppande blogg!

Nina
Nina
10 years ago

Wow! Vad använder du för foundation / bas i dag?
Snyggt som 17! : )

Niiinis
Reply to  Nina
10 years ago

TACK! ❤️ Just den här dagen var det foundation från Lancome (24 hour), sen hade jag också kört lite shading.

Nina
Nina
10 years ago

Tack för svar!

Shading är snyggt! Brukar köra en snabbvariant på morgonen för att se lite pigg ut!

Nästa inlägg

När mannen dukar!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x