Morgonrunda, skönaste känslan och NNM

Godmorgon!

Jaha, äntligen kunde jag sova till halv fem i morse. Har haft ”vakna kl 03” period nu ett tag så att få sova till 04.30 känns riktigt lyxigt. Dock så slog jag upp ögonen kl 03 men tänkte att nääää, faaaaasen heller att jag tänker vakna nu.

Jag klädde på mig och drog ut på min morgonrunda. Vet ni hur härligt det är nu när det blir ljust så tidigt? Åh vad jag har längtat efter den här perioden. När det är som mörkast blir set inte ljust förrän typ 9 och mörkt kl 15. Nu går vi mot ljusare tider hela tiden… Älskar ljuset som kommer nu. Bästa bästa tiden.

20140223-083827.jpg

Det blev nästan 45 minuter idag. Hade vårt nästa avsnitt av vår podcast i öronen, det blir både tokigt och allvarsamt kan jag lova. Det nuvarande avsnittet kan ni lyssna på hemsida.

20140223-084132.jpg

Tittut! Här har jag bara några hundra meter kvar till mitt hem. Då är känslan så oerhört skön för då vet man att man snart har det gjort och man har hela härliga lediga dagen framför sig.

20140223-091144.jpg

20140223-091148.jpg

Det är så tyst och lugnt överallt. Staden liksom vaknar till liv medan jag går där. Jag fick i ett bostadsområde också. Där kan det hända att man känner att det doftar kaffe ibland. Ämen hur mysigt?

20140223-091302.jpg

La just upp den här bilden på instagram: @ninahermansen1 heter jag där. Vi sitter och njuter av söndagsfrukost framför skidorna på TV:n. Idag får man göra allt lite effektivt då hockeyfinalen är kl 13. Innan det ska vi hinna med och spela in lite nytt material till min Youtubekanal. Vill du börja prenumerera på den kan du klicka på den HÄR länken och klicka i prenumerera. Idag ska det spelas in lite sminkklipp faktiskt. Sen ska vi nog bowla med Milo, det ska bli kul. Ska också hinna med lite veckohandling. Thedde kommer också hem ifrån en sportlovsvecka i Sälen idag, ska bli så mysigt och få hem honom. Blir nog finmiddag ikväll (NNM ni vet = NYTTA, NÖJE, MIDDAG när det är söndag.)

Ps: Kl 10.30 får du min veckomatsedel för nästa vecka.

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
10 years ago

Hej! lyssnade på podden igår medan jag låg i badkaret. Jättekul att den kommit igång! Hur ofta har ni tänkt att köra? kommer det en i veckan ungefär? tyckte dock att det vid vissa tillfällen var lite störande med bakgrundssorlet. Ser fram mot nästa avsnitt! en fråga till, hur gick det med me&i? skulle inte du sälja dessa kläder?

Niiinis
Reply to  Jennie
10 years ago

Det var bara i första avsnittet som det var champagnemingel. I nästa har vi inte det. Den kommer komma ut 1 gång i veckan.

Jo jag sålde Me&I under en kort period men jag hann helt enkelt inte göra det så bra som jag hade hoppats. Kände att jag började få svårt att andas av all stress så då fick jag tagga ner och välja bort.

Nästa inlägg

Lördagsdoningar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x