EFIT – Äntligen snygga och bra promenadkläder!

ÄNTLIGEN!!

Som jag har letat! Ni som är i runda slängar lika gammal som mig kanske minns märket Bagheera? Det var ju SUPERDUPERHETT när jag var ung. ALLA hade det på sig. Träningsoverall från Bagheera skulle det vara, helst rosa! Jag har i alla fall letat efter en snygg vindjacka som ger lite värme men som ändå är tunn liksom. Den här kommer vara såååå tipp topp nu på mina morgonpromenader under våren. Lagom liksom! Rooooosa gör inte ont heller…. älskar rosa träningskläder. Blir så mycket roligare då! 🙂  

Men hur snygg??? Åh… Den är i figurnära modell med vindtätt membran fram och med ett stickat ventilerande tyg i ryggen. Jag blir ju alltid svinsvettig på ryggen när jag promenerar och joggar, då kan det vara så skönt med det där luftiga på ryggen känner jag. PRIS: 479 kr (har kostat 799:-)

Blev dessutom ett par av dessa byxor. Precis vad jag också letat efter. Dessa är med vindtätt membran fram och med ett stickat ventilerande tyg bak också. Inget muttskisett eller rövsvett så långt ögat kan nå! Snygga var dom också….. nu behöver jag inte alltid gå i tights eller mysbyxor. Fattar liksom inte varför jag inte slagit till tidigare? PRIS: 299 kr (har kostat 499:-)

Dessa är från www.aktivators.com! Finns massa annat snyggt där också. Jag funderar även på reflexvästen dom hade för bara 179 spänn!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Ha,ha håller på att skratta på mig. Läste på en blogg om Gillian Mc Keith (hälsogurun) och Nigella Lawson (tv-kocken). Så här stod det: Gillian Mc Keith 51 Advocating a holistic approach to nutrition and health, promoting exercise, a vegetarian diet high in organic fruits and vegetables. She recommends detox diets, colonic irrigation and supplements.
Nigella Lawson 51 She is a Tv cook, who eats meat, butter and desserts.
Och vem är snyggast? Nigella såklart. Är snart 50 och säger bara dieter släng er i väggen. Ju äldre man blir desto mer sliten ser man ut om man är för mager. Lev och njut!!!!!!!!!

Niiinis
Reply to  Marie
10 years ago

Har sett den där bilden också! Det är helt galet att dom är lika gamla! Sen är det också så att vi har våra gener som bestämmer hur vi kommer att åldras. Tittar jag på min mamma så ser jag att det är så jag också kommer att se ut när jag blir äldre. Tur att jag också äter desserter, bullar, kakor och godis då! Då kanske jag också kommer vara skitsnygg när jag blir äldre! 😀 Tänker att du känner att jag lägger för mycket tid på diet och promenader? De känns så på din kommentar. Jag äter allt så jag känner inte att jag går på någon diet, värre är det när man förbjuder sig själv ifrån att äta olika saker. Så skulle jag aldrig kunna leva, jag måste få äta och njuta. Annars skulle jag bli vrång och irriterad. Dock så vräker jag inte i mig som jag gjorde förr, det gjorde också att jag inte mådde särskilt bra. Promenaderna är ett måste för mitt psyke. Går jag inte blir jag deprimerad, orolig och väldigt hypokondrisk. SÅ mina promenader vill jag behålla hela mitt liv, mest för att de får mig att må så mycket bättre. Det är som ett lyckopiller, förstår du?

Sen om jag kommer ”look like hell” när jag blir 51 för att jag promenerat och inte vräkt i mig av godsaker, då får det vara så….. FÖÖÖR mager kommer jag aldrig att bli dock! 🙂 Inte mina gener och har aldrig varit! Men kan hålla med om att jag fått mer rynkor sen jag gick ner 10 kilo i vikt, men men, that´s life! Insidan mår åtminstone bättre, mycket bättre! Jag lovar, jag försöker verkligen leva och njuta. Har vigt mitt senaste år att ta hand om ett alltför trasigt inre så äntligen tror jag att jag är på väg.

Kram

Nästa inlägg

EFIT – Nina & Niclas podcast plats 43

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x