EFIT – Nina & Niclas podcast plats 43

Wieeeeeeee!!

Det är heeeeelt rubbat detta! Vi ligger verkligen på plats 43 av alla poddar i Sverige och plats 9 av alla humorbloggar! What? Kan det liksom vara sant? Ämen detta gör mig så glad så jag kissar på mig typ….

Tack och återigen TACK för att ni lyssnar! Utan er hade vi ju inte klättrat på listan. Ni vet väl att ni kan prenumerera också? I själva appen och på vår sida på iTunes kan ni klicka i prenumera och får då alla poddar ni gillar och lyssnar på samma sida. Tipptopp!

20140225-085154.jpg

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
10 years ago

Jag skall lyssna efter lunch när jag cyklar till mitt andra jobb.

Niiinis
Reply to  al68
10 years ago

Gillaknappen! 🙂

al68
al68
Reply to  Niiinis
10 years ago

Ja, verkligen gillaknappen, kanon bra, du är bara för härlig

Nästa inlägg

EFIT – Godmorgon!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x