EFIT – Godmorgon!

Då hostar vi igång dagens EFIT = Ett foto i timmen!

Vaknade kvart över tre men somnade till slut om. Det gjorde att jag drömt en jefla massa mardrömmar hela morgonen. Vaknade med ett ryck kl 06.45. Då hade Milo legat vaken mellan oss en bra stund. Tur han roar sig själv numera så man faktiskt kan sova lite räv.

20140225-075241.jpg

Här är vi på väg till förskola och jobb! Dagen ser ut att kunna bli vacker. Vet inte varför bilden blev så suddig men det är alltså inte dimmigt nu. Himlen var alltså rosa vilket brukar lova fint väder. Härligt, kom nu våren. Du får vara hur tidig som helst! Såg att min bloggkollega Annika hade stolpat alla vårtecken hon hade googlat fram.

UNDERBART! Bring it on!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kan du klia mig i rumpan?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x