Göteborg…here we come!

Snart Göteborg!

Åh på fredag drar vi ner till Göteborg med familjen. Vi som åker är Elliot, Milo, Tony och jag. Thedde åker inte med, han har fullbokad helg nämligen. Elliot ska gå på Scandinavium och Göteborg Horseshow och vi ska besöka Universeum. Ska bli så himla mysigt. Efter tips på bloggen här så bokade vi in oss på ett familjerum på Hotell Nya Värvet. Ämen titta nu så fint vi ska ha det?

Det kommer dessutom att vara Oceanview som det heter och så ska vi äta finmiddag på lördagen på hotellet. Ämen, hur najs?! Jag är så glad att jag ska få åka ner till fina Göteborg. Älskar den staden. Jag vet att jag har en hel del läsare från Göteborg. Har ni nå mera tips på vad jag inte får missa när jag är i Göteborg? Jag vill gärna besöka nåt fik också, ett mysigt fik med goda bakverk. Finns det nån mysig inredningsbutik vill jag besöka den också. Kom gärna med tips!

Ser ni mig i vimlet någonstans måste ni lova att ni kommer fram och hälsar! Jag blir ju så glad av det förstår ni?! Idag ska jag börja småpacka lite tänkte jag…..

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
10 years ago

Åh Göteborg <3 när ni är här borde ni åka till Haga, supermysigt!
Där finns mysiga små cafeer med de största
Kanelbullarna. Yummie!

Camilla E
Camilla E
10 years ago

Tänkte också rekommendera Haga ifall du vill ha mysiga fik, hela Haga är mysigt 🙂
Inredningsbutiker som jag tycker att du ska titta in i är Artilleriet och kanske Balders Hage!?
Ha en trevlig helg 🙂

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Hej Nina!
Välkommen till Göteborg!
Två inredningsbutiker som du inte får missa: Grandmas (Vallgatan) och Balders Hage (Södra Hamngatan).
Cafeer finns det gott om……en av mina favoriter är Vanilj (Kyrkogatan)

Hoppas ni får en toppen helg.

Johanna
Johanna
10 years ago

Haga har många mysiga kaféer och små butiker. Leka på Plitka i Slottskogen är säkert en höjdare för Milo! Hoppas ni får det härligt här!

Vera
Vera
10 years ago

Kolla in bagarenochkocken.se har butik i Gøteborg.
Hela stan kryllar av cafer finns ett 50-tals cafe på Øvre Husargatan 23 Egg and Milk heter det lite annorlunda men kul.
Ha en trevlig helg

Vera 🙂

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Ååååå, vad roligt! Välkommen till Bäst Kusten, ni kommer att få det så trevligt! Håller med de andra, Haga är hur mysigt som helst med båda fika och små affärer. Fanny Michel ligger ju där! 🙂 Plikta lär ju Milo älska, även Universeum är bra. Håller tummarna för att vädret blir toppen. Tyvärr bor jag själv norr om Kungälv och är inte i Götet så ofta, men hade jag träffat dig på stan lövar jag dig att jag hade kommit fram och sagt Hej!
Kramis och trevlig resa! 🙂

Julia
Julia
10 years ago

Missa för all del inte Haga och Linnéstaden! Mysigaste caféerna och små indredningsbutiker! Finns även en bra barnklädesbutiker och leksaksaffärer som kan locka Milo kanske? 🙂

Hoppas ni får en fin helg!

Anna
Anna
10 years ago

Har ni bil? Besök då Guldhedstornets kafe’! Räksmörgåsar, äpplekaka med vaniljsås mm…det bästa är dock utsikten, har ni tur ser ni till Marstrand, Vinga… Man kan låna deras spel och ha en mysig stund…guldhedstornet.se!

Busmimmsan
Busmimmsan
10 years ago

Du är SÅ välkommen till oss i Göteborg. Kul att ni ska bo på Nya varvets Studio, granne med mig. Ni bor efter min PW runda, underbart och du kommer förstå varför då ni är där. Jag har 3 km efter havet/hamninloppet innan jag vänder om. Missa inte Haga, som många andra skriver. Grönbergs Interiör ör en liten mysig butik med franska influenser och lull lull. Artilleriet på Magasinsgatan är ”hett”. Lekplatsen Plikta i Slottskogen kommer få Milo lycklig, men säkert också sälarna, pingviner och de andra djuren som finns där. Ni bor en liten bit från buss och spårvagn men men ingen ”fara” alls. Finns i stan så jag kan jag vara till någon hjälp är det vara säga till. Ser jag dig, kommer jag självklart fram och hälsar (även om de e lite konstigt) Ha en UNDERBAR helg i Göteborg och välkommen tillbaka i sommar med Liseberg, skärgårdsbåtar, räkfrossa på klipporna. Kram

sofia208
10 years ago

Åh vad roligt och härligt att få åka till Sveriges framsida 😉 Det är min hemstad, men jag flyttade för 10 år sedan och hamnade till slut i Norrland. Så jag har tyvärr dålig koll på caféer och butiker, även om jag är hemma och hälsar på titt som tätt. Men hoppas ni får en grym helg!!

Kram kram

PIAZZAN
10 years ago

Men välkommen hit till vårt fina göteborg 🙂 . Har idag suttit och tittat på när lastbil efter lastbil lastat ut spiltor , staket och annat till scandinavium och Horse show …otroligt mycket saker som ska på plats. Ni kommer säkert få en fin helg .På min blogg finns lite tips på inredningsbutiker om du vill titta . annars finns mycket fint runt Magasinsgatan Floramor och krukatös, Artilleriet , grandpas m,m. och även i Haga som många nämnt innan finns massa mysiga butiker och fik.
Ha en fin helg / Pernila

Frida
Frida
10 years ago

Välkommen till Göteborg,

Jag håller med de andra läsarna att Haga/Linne o Plikta är mysigt. De ligger ju på samma del av stan.

Kronhusbodarna kan ju vara mysigt-känns som man kommer till en annan tid när man kommer dit. Kullerstenar, fik, glasblåsare mm mm. Ligger lite gömt men i närheten av Nordstan.

Jag lovar att säga HEJ om jag ser dig.

/Frida

Linda
Linda
10 years ago

Hej Nina, du måste gå til Brogyllen på Västra Hamngatan, mitt i smeten så att säga. De har de godaste semlorna och även massa annat gott. Ha en mysig helg i Götet.Inredningsaffärer tycker även jag Grandmas på Vallgatan och Artilleriet på Magasinsgatan 🙂

Nästa inlägg

Mer ifrån Fanny Michel!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x