ANNONS

Tung morgon

/

20140227-072407.jpg

TUNGA ANDETAG!

Hej min vän! Inte utan andetag men jag vaknar upp till en tung morgon med tung andning. Varför vill jag inte gå in på men ibland är livet lite jobbigare att leva…….

Dessutom är Milo sjuk. Han var hängig och ”hade ont i pannan” som han säger igår när jag hämtade honom på förskolan. I bilen på vägen hem frös han som en hund. Väl hemma somnade han i soffan på studs och när han vaknade hade han 38,6 i feber. Han är genomförkyld och hostig. Han har kräkts lite inatt men det tror jag är febern som gör. Jag har knappt sovit alls…..

Mina ögonlock är som limpor, huvudet värker och hjärtat gör extraslag. Det är en trött människa här på andra sidan skärmen ska ni veta.

Tack för alla röstningar på glasögonen. Ska sammanställa när jag får ork och se vad ni tyckte. Nu ska jag göra lite frukost åt oss. Hoppas Du får en fin torsdag och att ditt liv känns lätt och härligt. ❤️

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00