Victorias Secret

Tack!

Ni är så rara, tack för er omtanke. Jag behöver det verkligen och det betyder mycket för mig.

Med en blogg är det lite ”show must go on”, hur man än mår. Även om jag vet att jag inte måste skriva här, att jag skulle kunna ta en paus så vet jag faktiskt inte om det direkt får mig att må bättre? Helt ärligt alltså…. Därför väljer jag att skriva på. Men ärlig som jag är så har jag svårt att låtsas som det regnar faktiskt. Jag skulle ALDRIG kunna skriva här och låtsas som livet är glättigt och härligt när det inte är det. Men…så är det, då vet ni.

20140227-121405.jpg

20140227-121409.jpg

20140227-121413.jpg

Apropå något helt annat! Något som kan få den sorgligaste själ att värmas upp litegrann. Det är doft…. Igår gick jag förbi en butik här i småstaden och fick se ifrån skyltfönstret att där fanns rader med ljuvlig Victorias Secret bodymist. Ämen ååååh, gissa om jag for in i butiken och bara flåsade av lycka. Tjejen som jobbade därinne skrattade lite åt min reaktion. 🙂 Köpte 2 dofter. Den ena var denna, på bilden längst ner. Det är den godaste VS bodyspray jag doftat på. Jag är ingen ”Love Spell” tjej men den här, wow!

119 kr/st kostade dom och finns på Kyrkogatan i Enköping. Butiken heter Beauty By Blackline och dom har även en Facebooksida. Den hittar du HÄR! Ikväll är det också kvällsöppet här i stan och då ger dom 10% rabatt mellan kl: 18-20 på Victorias Secret och 30% rabatt på resten. Helt klart värt ett besök!

Har du nån VICTORIA’S SECRET FAVVO?

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Ja de har många härliga dofter, jag har tre sprayer hemma tror jag, kommer dock inte ihåg vad de heter, men de doftar ljuvligt 🙂

Stina
Stina
10 years ago

Love speal är min absoluta favorit.

Vickis
Vickis
10 years ago

Det är ju det som är det bästa med sinnlig Nina, att du är äkta och berättar hur det verkligen är!
Inte bara en massa glättigt lull-lull utan du tar med oss jämt.
Det är alla fall därför jag föll för din blogg först!
All kärlek till dig och hoppas du snart mår tipp-topp. ❤️

Min VS favvo är förövrigt Pure Seduction – mumma!

Marie
Marie
10 years ago

Mina favoriter är Hello darling, Sheer love och such a flirt!

Jannica
Jannica
10 years ago

Har dom ingen hemsida man kan beställa ifrån?

Niiinis
Reply to  Jannica
10 years ago

Jag ska kolla upp det! 🙂

Marianne
Marianne
10 years ago

Här är deras hemsida/webbshop eller vad man skall säga..
http://www.blackline.se/

Nästa inlägg

Tung morgon

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x