Rotary och Göteborg

Hej fina ni!

Vi är framme på vårt hotell i Göteborg och vi har fått ett jättemysigt ställe att bo på. Men först tänkte jag visa bilder från morgonens föredrag för Rotary Klubben.

Jag klev upp 04.15 i morse för att jag skulle hinna med allt. Elliot ville att jag skulle klippa honom innan vi for iväg, sen skulle det ju packas också. Voine voine, slit och släp! Dessutom kraschade ju hela programmet i min sprillans nya dator också. Fattar inte men jag lyckades tammetusan få ihop min presentation medan jag åt frukost innan det var dags för min presentation.

20140228-163722.jpg

En snabb ”selfie” i trapphuset när jag var på väg till bilen!

image

image

image

image

Titta så mycket folk!? Jag var beredd på 20 pers liksom…. 😉

Jag fick massa härlig feedback när jag väl var klar. Så roligt verkligen.mångq kom fram efteråt och vill veta mer. Roligt roligt. Elliot var med och fotograferade. Efter föredraget drog vi hem i 300 och packade det sista, tog på oss sköna kläder och sen in i bilen.

20140228-163854.jpg

Den här fisen höll sig vaken länge. Sedan slocknade han i alla fall. Han är tack & lov mycket bättre idag. Vi hann utrota febern innan vi skulle åka, skönt för oss men framförallt skönt för honom. ❤️

20140228-164035.jpg

Elliot hade fullt upp och rodda allt med polarna till vi kom fram till Göteborg. Biljetter skulle hämtas och event ska besökas. Det där är mammas grabb det. 😉

20140228-164124.jpg

Tony lyckades fånga en rätt härlig bild på oss när vi snarkade dreglande i bilen medan han körde. Det var skönt med powernap för mig, 2 nätter med inte så mycket sömn tar ut sin rätt.

20140228-164237.jpg

Han körde oss i alla fall tryggt ända till Göteborg. Ett regnigt Göteborg dessvärre! 🙁

20140228-164309.jpg

Någon skrev att det är typiskt Göteborg. Är det de? Regnar det ofta här? Jag har varit här två ggr tidigare och då har i alla fall solen gassat!

20140228-164357.jpg

Nu har vi i alla fall landat i vår lägenhet. Eller hotellrum, känns dock mer som en lägenhet då vi har flera rum. Här har ni sovrummet.

20140228-164447.jpg

En liten mysig läshörna i sovrummet. Här kan jag tänka mig och sitta och blogga.

20140228-164528.jpg

Vardagsrum där Elliot kan sova i en bäddsoffa. Dom har bäddat för två barn där men Milo ligger mellan oss.

20140228-164616.jpg

Slutligen har vi köket. Här är det ett ordentligt kök med spis, kaffekokare, kyl, frys och ett annars fullt utrustat kök. Ikväll ska vi gosa ner oss i bäddsoffan och kolla Leta Dance. Vi ska laga nåt gott också. Tony drar och handlar på ett ICA nära som ligger i närheten här. Elliot är på Göteborg Horse Show och har kul, honom hämtar vi ”hem” ikväll sen. Imorn bitti hoppas jag att set slutat regna, jag vill gå ut på en låååååångpromenad och se mig om här. Har tagit med träningskläder förstås.

Nä, nu börjar jag få ont i rumpan. Jag har nämligen suttit och kissat på toan samtidigt som jag bloggat. 🙂 Vi hörs igen senare ikväll, jag MÅSTE få prata Lets Dance med er! I looooooove Leta Dance! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Så mysigt det ser ut! Ni är i mina trakter där jag växte upp:).
Ha en fin kväll!! Kram

sofia208
10 years ago

Göteborg är ju känt för att regna både lodrätt och vågrätt på en och samma gång, men om sommaren är det som bäst så ni får nog göra ett nytt besök i sommar! 🙂 Hoppas ni får en mysig kväll och härlig dag imorgon!

Kram kram

Åsa
Åsa
10 years ago

Ha det så jättemysigt i Gbg! Grattis till att föredraget blev så uppskattat! 🙂

Nästa inlägg

Nytt PODCAST avsnitt ute – Kulor av silikon

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x