På väg hem….

Sådär!

Då är vi på väg hem igen. Milo är fylld med febernedsättande och massa dryck så han klarar sig på vägen hem.

20140302-152442.jpg

Japp, då ska man sitta platt på ärslet i ca 5 timmar nudå. ZzZzz…. Alltså, visst. Åka bil i all ära är rätt mysigt men det är lite tradigt i längden.

20140302-153226.jpg

Tony har just tankat och betalat. Alltså, att tanka en Volvo V70 full kostar skjortan och halva armen. 🙂

20140302-153407.jpg

20140302-153413.jpg

Eftersom vi nu ska sitta och nöta bil i flera timmar har jag laddat upp. Bullen från igår är fortfarande fräsch, jag sparade den förstår ni. Sen har jag fått mig en stor kopp kaffe som jag ska dricka till bullen.

20140302-153801.jpg

Ifall ni inte minns storleken på den så har ni den här igen. Alltså jämförelsen. Är det inte helt galet? Hur stor? Jag har nästan haft svårt att äta på den för den är så fantastisk! 😀

20140302-154057.jpg

Nåväl, nu tog jag väl i från tårna. Vadå inte äta på den? Mohahahaha…. Vi har iofs alla ätit på den nu. Omöjligt att äta upp en själv. HUSAREN i Gbg hittar ni den på.

Jaha, vad ska man underhålla sig med nu under denna bilfärd då? Ibland önskar jag att vi hade en chatfunktion här på sidan. Då skulle ju jag kunna sitta och chatta med några av er, Gud så trevligt det skulle vara! ❤️ Ska kika in här lite då och då för att se om jag får lite ”chatsällskap” ;).

PS: Lyssnade just igenom avsnitt 3 som kommer ut på fredag. Hihi… 🙂

20140302-164632.jpg

Om du inte lyssnat igenom tvåan så kom den ut i fredags. Antingen klickar du in HÄR och lyssnar på den. Lyssnar du däremot genom android, mP3 eller dator klickar du dig in HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
10 years ago

Åh krya på lillen, hoppas han får sova gott i bilen!

Heléne
Heléne
10 years ago

Vad tråkigt att han blev sjuk igen, hoppas han kryar på sig fort. Trist också att ni inte hann gå på stan men vilken mysig butik Fanny Michel verkar vara, har aldrig varit i Haga, så dit måste jag ta mig nästa gång jag är i Göteborg.
Får väl sätta familjen på fiket med de små! bullarna så hinner jag gå i många affärer innan dom har ätit upp;-).
Ha det gott!

sofia208
10 years ago

Visst blir det långtråkigt att åka bil? När vi åker hem till min familj i Göteborg (från Örnsköldsvik) brukar vi ”mellanlanda” hos någon av sambons systrar i Stockholm för att sedan brassa vidare dagen efter, det blir så sjuuukt långt annars!

Hoppas eran resa gick bra OS-chatten Milo får bli frisk snart ❤️

Kram kram

Piccolecose
Piccolecose
10 years ago

Mina sötloppor tog min lap igår och surfade runt på femme-sidan. De hittade din blogg som de kallade ”Fiinis” (Fnulan blev Fnullan:) och höll på att ramla av stolen när de såg bilderna på dina bullar:)
Kram
Rebecca

Åsa
Åsa
10 years ago

Åh vad jobbigt m öroninflammation! (Minns själv hur ont det gör och dessutom har båda mina grabbar haft sin beskärda del och mer därtill – nässpray är bra dock!) Och typiskt just nu på resan. Hoppas vägen hem gått bra på alla sätt iaf. Med antibiotika blir han nog snabbt bättre. Lycka till med veckan!

Thess
Thess
10 years ago

Hej! I inlägget nedan har du så grymt snygga jeans på dig, får man bara nyfiken å fråga vilket märke och var du köpt dem?! 🙂

Nästa inlägg

Sjuk pojke

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x