Hemmadag

Godmorgon Måndag!

Det är så olika hur måndagarna känns. Idag känns den tung. Kan bero på att Milo är sjuk och jag känner stress inför allt. Men livet går ju vidare bara….

Jag är hemma med Milo, Tony har mycket så han måste få jobba. Dock så måste vi rodda lite ändå. Jag ska iväg och spela in podd kl 16. Du vet hur det blir när man är två som jobbar och något barn bli sjukt….det blir ett jefla roddande. Nån måste åka tidigare, samtal måste ringas, tider ändras, avbokas och fixas o donas. Så är det. Du som har mindre barn vet vad jag menar.

20140303-084150.jpg

I morse kändes min kropp lika stel som en 94 årings. Alltså, min rygg känns som den sitter fast av stelhet. En helt normal reaktion på osteopatbehandlingen. Så fort jag gett mig iväg på min morgonpromenad började det att kännas bättre. Rörlighet är viktigt under läkningsprocessen. Något riktigt grymt som jag märkte när jag var ute och gick var att min rörlighet helt förändrats. Min vänstersida funkar helt plötsligt och utan att jag fattat det så känns det som den ”suttit fast” förut. Det känns som jag roterar höfterna normalt igen. Det har jag inte gjort tidigare. Såg också att mitt ena ben inte längre är 5 cm kortare. Idag gick jag i rätt bra tempo och läääänge mot vad jag brukar. Inte en tillstymmelse till foglossning!!! Inte ont nånstans! Jag blir gråtfärdig tammetusan. Kan det vara sant att jag redan är bättre? Jag kände mig liksom inte ens trött i bäckenet som jag ALLTID annars gjort under mina promenader. Nu är det bara denna otroliga stelhet och känslan av ryggskott men det är kroppen som läker successivt. Jag riktigt längtar till min nästa behandling. Jag kommer ha ett uppehåll nu i ett par veckor ifrån det men sen kör vi igen.

20140303-085429.jpg

Idag gick jag långa rundan och såg att det nu finns belysning hela vägen. Det var ju här jag cyklade sent i höstas och nästan sket på mig av rädsla. Bra där, inte för att jag kommer våga gå där när det är mörkt…

Nähä! Nu ska jag ta tag i massa sysslor här. Samtal ska ringas, inlägg ska förberedas. Jag ska också baka semlor till imorgon tänkte jag. Senare idag ska du få tips på snygga solglasögon, du ska få tre olika semmelrecept (LCHF, Viktväktarna och ett vanligt). Sen blir det säkert sånt vanligt vardagstugg.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
10 years ago

Godmorgon Nina!
Va skönt att din kropp reagerar på behandlingen.
Kanske dit man ska gå och fixa ryggen och domningarna..
Krya på Milo och ha en bra vecka!
Kram

Niiinis
Reply to  Susanne
10 years ago

Jaaa, du anar inte hur mycket domningar jag haft! Hoppas bli kvitt allt sånt inom en snar framtid! Kram & tack!

sofia208
10 years ago

Det är ju helt fantastiskt Nina, att det (som det verkar som) redan har gett resultat på kroppen, du verkar svara starkt på behandlingen 🙂 Förstår att känslan är underbar ❤️

Kram kram

Nästa inlägg

På väg hem….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x