The real Nina

Go’kväll!

Jag är hemma från podcastinspelning igen. Här sov lilla Milo redan när jag kom hem. Vi måste prata lite om det här med penicillin. Han kännsi varje fall lite bättre nu tycker jag. Var uppe och lekte idag en hel del. Då blir jag så glad!

Men shit vad jag höll på idag alltså. Tog säkert 45 min innan jag fick i honom det. Jag har mutat honom med allt, till slut öppnade han munnen motvilligt. Typ mini-öppnade. Hälften kom utanför och hans brallor såg ut som om dom dränkts i penicillin. Sådär höll vi på. Till slut gick det när han fick suga i sig det med ett sugrör med MER apelsinsmak i en mugg bredvid medan jag höll för hans näsa. Med små sug fick han i sig det till slut. Men ska vi hålla på såhär tre ggr per dag så kommer vi inte ha så mycket annat att göra. Så är det.

20140303-193654.jpg

Till lunch gjorde jag pizzamackor. Typ 7 PP i dessa två. Riktigt goda också. 2 typ vetekakor, smör, rökt skinka och lite ost på med massa oregano.

20140303-193913.jpg

Sen var det dags för oss att byta i Bregottfabriken. Tony kom hem och jag for iväg för att spela in podd. En liten selfie innan jag och Milo gick lös.

20140303-194033.jpg20140303-194100.jpg20140303-194112.jpg20140303-194122.jpg20140303-194128.jpg20140303-194137.jpg

Snygga va? 🙂 🙂 🙂 Innan jag for iväg gjorde jag i ordning en proteinshake. Viktigt att hålla hungern borta för då brukar jag stoppa vad som helst i munnen. Perfekt med en proteinshake innan podcastinspelningen.

20140303-194338.jpg

Niclas tog en bild på mig när jag väl anlände med proteinshake under armen.

20140303-194456.jpg

Niclas testade att stå och spela in idag men det funkade ju inte, precis som jag sa! Men du vet väl hur karlar är? 😉 Envisa! Well well….

Nu håller jag på att gäspa munnen ur led. Har tvättat av mig smink och borstat tänderna så jag är förberedd på sömn….hoppas du har en mysig kväll.

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
10 years ago

Hej ! Vilket protein dricker du ? Kram

Vickis
Vickis
10 years ago

Är det med ”chokladsmak” är du typ dödssömd att få i honom det – det funkar aldrig!
Jag har provat med det mesta, sist bad jag om den med fruktsmak och det gick mycket bättre och det behövdes bara lite saft efteråt.
Lycka till i penicillinhelvetet

sofia208
10 years ago

Hihihi, snyggingar! 🙂 Milo är så sjukt lik dig!

Hoppas inspelningen gick bra och att du får sova gott inatt!
Kram kram

Madde
Madde
10 years ago

Goa mackor men det måste väll vara 7pp per st???
Eller kan det va så bra att det är för båda?

Annamaria
Annamaria
10 years ago

Jag har inte provat något av det här själv, men har vänner som tipsat om att antingen blande i ordentligt med oboy pulver för att få bort smaken, eller blanda med Proviva i lämplig smak. Hoppas att ni hittar nåt som funkar och att Milo snart blir frisk!

Jenny
Jenny
10 years ago

Hej! Be att få Tablett Amimox utskrivet istället. Dom tabletterna krossar du enkelt så,det blir som finkornigt pulver. Sedan blandar du ut det med glass i en liten medicin eller äggkopp. Risken med flytande är att man inte får i sig hela dosen och det är ju inte bra. Lycka till!

Jennie
Jennie
10 years ago

Proviva skogsbär sägs det att man kan blanda med, eller låta honom suga på en isbit eller äta en isglass innan, då blir smaklökarna lite bedövade av kylan och det blir lättare att ta medicinen. Lycka till!

Nästa inlägg

Semlor på 3 vis – Vaniljsemla, LCHF semla, Viktväktarsemla

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x