Tips på sommarens solglajjer från CK!

Men ok!

Jag samarbetar ju med Campadre numera. Jag berättade ju att jag var helt tappad bakom en vagn som typ kommit på det liiiite sent jämfört med många av er andra. 🙂

Jag gillar ju solglajjer som fan. Alltså, bland det bästa inköpet inför sommaren är årets solglajjer! I år vill jag ha ett par ”lite dyrare” sen tror jag att jag kommer ha några billigare också. Typ H&M glajjer. Dock så vill jag ha ett par lite flashigare om du förstår vad jag menar?

20140302-190240.jpg

NU 649 kr ord.pris: 1390 kr (21 timmar till gäller kampanjen så skynda!)

Men, hur snygga var dom här då? Åh, vill helst ha alla… Dom bruna högst upp till höger – MÅSTE HAAAA! Dom röda längst ner till vänster – MÅSTE HAAAA! Sååå coola!

Som medlem får man exklusiva varumärken med upp till 70% på Campadre. Alltså, det kostar inget att vara medlem och det enda man behöver göra är att skriva in sin mailadress och ett eget lösenord så är det klart. Klicka på länken här ovan så kan du bli medlem eller shoppa dessa ursnygga Calvin Kleinisar! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cikoria
Cikoria
10 years ago

Kul att du hittat till Campadre också, eller kanske det var Campadre som hittade dig! Du har förstås inte än hunnit med att fynda så mycket, men hoppas att du visar på bloggen vad du shoppat framöver, är så roligt att få se vad andra fyndat och så får man lite tips själv också.

Till en annan sak, läste med stort intresse inlägget du skrev häromdan om hur kroppen reagerar efter behandling hos osteopat. Du kanske skrivit tidigare vem du går hos, skulle vara intressant att veta, om du vill lämna ut namnet på kliniken/osteopaten. Du får väldigt gärna skriva mer om dina besök där och hur du känner dig efter behandling.

Kram, hoppas ni får bli friska och krya!

Nästa inlägg

Hemmadag

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x