Godmorgon semmeldagen

20140304-080705.jpg

Morgonens promenad!

Jag gav mig ut igen i morse. Jag är så tacksam nu när min kropp känns såhär att gå med. Nu känns det som jag skulle kunna gå till Haparanda liksom. Förut har ju alltid min kropp begränsat sträckan och farten. Nu finns inte det. Dock så är jag orolig att bli samma igen.

Jag har en träningsvärk jag inte känner igen nu. Det är väl för att jag använder kroppen annorlunda nu. Ni är några som undrar vem jag går hos!? Jag går hos Mediform. Där kan man leta upp den närmaste Osteopat klinik.

För att balansera all denna nyttan jag håller på med så ska jag svärta ned det nu. Jag ska baka mina egna semlor nu tänkte jag. Med vaniljkräm eftersom alla inte gillar mandelmassa här. Kanske att jag även äter en vanlig hederlig sen också.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
10 years ago

Jag hade tänkt ge mig på att göra wienersemlor, min absoluta favorit, men då det är sjukstuga här hemma får jag se om det blir några. Kanske att jag fuskar o gör på köpt smördeg i så fall. Också med vaniljkräm. 🙂

Det låter spännande det här med dina behandlingar, jag har bara provat Kinisiologi – också häftigt.
Helt galet vad kroppen reagerar på en gång och hur den reagerar.
Mer ”alternativa” behandlingar åt folket! 🙂

Susanne
Susanne
10 years ago

Godmorgon Nina!
Åh va gott med vaniljsemlor!
Funderar på om jag också ska besöka en osteopat..
Du skrev tidigare att du också hade domningar i kroppen,har osteopaten nämt något om det?Alltså vad det beror på,går det att få bort?
Ska till en neurolog nu i mars få se vad han säger..
Ha en underbar dag!
Kram

Niiinis
Reply to  Susanne
10 years ago

Jag är undersökt hos neurolog i 2 olika omgångar för mina domningar men inget konstigt har hittats.

Min egen teori är alla spänningar man har i kroppen och att jag ”suttit fel” i kroppen för länge. Sen är en annan teori att man har ett känsligt nervsystem vilket jag har (konstaterat hos osteopaten). Då tror jag man känner dessa fenomen mycket tydligare! Har inte ens nämnt mina domningar för min osteopat men har tyckt att dom varit bättre sen jag börjat där.

Lycka till hos neurologen!

Kram ❤️

Nästa inlägg

The real Nina

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x