Måste bara klargöra en sak!

20140304-132759.jpg

Ok, jag behöver få ur mig lite!

Den här kommentaren är ungefär som ett fett slag rakt i ansiktet. Faktiskt av många olika skäl ska jag säga. Tänkte jag skulle dra alla skäl en gång för alla så att alla vet, inklusive du Maria.

Först och främst så vänder jag i stort sett ut och in på mig själv på den här bloggen. Ni vet typ allt om mig, det är få saker jag inte outar här vilket gör detta till en av de ärligaste bloggar ni kan hitta. Att vända ut och in på sig själv kan många gånger vara jobbigt men också ett sätt för mig att hämta kraft och att kanske skriva om sådant som någon annan känner och kanske tampas med vilket gör att jag kanske hjälper någon annan. Det är många av er som ger mig cred för det! Det tackar jag verkligen för och jag försöker verkligen skriva det till er också.

När man drivit en blogg i över 10 år så känns det som man vill komma nån vart med sin blogg. Som att man kanske vill tjäna lite pengar på den, trots allt lägger jag ner stoora delar av mitt liv på den här bloggen. Dessutom bjuder jag på i snitt 5 inlägg per dag där jag försöker att mätta alla läsares munnar om ni förstår vad jag menar? Man försöker skriva och tipsa om sånt som jag tror och vet att ni vill läsa om.T ex så får jag hur mycket mail som helst om olika saker som folk önskar att jag skriver om.

”Tipsa om foundation eller BB cream som är bra men inte så dyr?”
”Berätta mer om Din osteopat behandling!”
”Har du tips på snygga solglasögon?”
”Har du nåt bra tips på fler badkläder?”
”Hur gör Du dina ögonbryn och har du nån bra penna eller skugga till det?”
”Vad dricker du för proteinshake?”

Detta är bara en bråkdel av vad som kommit in som frågor sen i torsdags förra veckan!

När jag har en relativt stor blogg så finns det företag som vill samarbeta. Det gör mig glad för detta innebär att jag kan lägga ner ännu mer på min blogg och att det känns mycket roligare att göra det när man kan tjäna lite på det. När jag sen får den här typen av frågor (som här ovan) vill jag tipsa om sånt som jag vet att ni frågat om. Jag vill också tipsa när det är billigt. Ibland har jag samarbeten där jag kan ge er rabatt på olika saker, det är dom bästa samarbetena. Det gör mig jätteglad för då får ni nytta av mina samarbeten också. Ni är många som tackar för tipsen också och är glada att jag kunnat ge er det. Det gör mig givetvis jätteglad!

Sen kommer det kommentarer som den här kommentaren jag fick av Maria. Det gör väl att man liksom känner lite SNARK. Som att varför håller jag på ens…. idag har jag dessutom en tung dag privat av olika anledningar. Milo är sjuk, jag har PMS, huvudet sprängvärker och jag har jobbat så mycket jag kunnat för att hitta alla tips och skriva ner dessa i inlägg. Jag har t.o.m. bakat fucking semlor fast jag fan inte ens hade lust för att kunna ge lite recept till dom som frågar efter det, det händer också väldigt väldigt ofta att receptförfrågningar kommer!

Vad vill jag säga med det här då? Jo, det kommer fortsätta finnas reklaminlägg här. Men dom handlar 8 gånger av 10 om sådant som folk har efterfrågat. Jag kommer fortsätta precis som jag gjort hittills….. å gillar man inte det så måste man inte läsa. Man måste inte ens bemöda sig med att skriva en kommentar om det, för jag kommer inte ändra det. Man kan helt enkelt bara klicka bort min blogg och aldrig mer återvända. Så är det! Det här är min blogg. Det är jag som skriver den här bloggen….. å alla ni som följer den följer mig och det jag skriver om. Take it or leave it. Precis skittrist och behöva ägna ett helt inlägg åt detta men jag kände att jag behövde klargöra detta en gång för alla. Så är du en av dom som inte står ut med tips och reklaminlägg, ja då får du helt enkelt sluta läsa. Känner du däremot att du kan stå ut med det och t.o.m faktiskt tycka om tipsen du får. Ja men då kan väl du fortsätta hänga här så ska jag skriva så gott jag kan och orkar. Era kommentarer värmer och jag är tacksam för att vi är ett fint gäng härinne. Låt det gärna fortsätta så!

NU ska jag ta hand om min rastlösa femåring som klättrar på väggarna. Han vill ut och cykla och leka. Han vill ut och gunga. Han vill ha glass. Han vill bada. Han vill kolla på youtube. Ja men ni förstår, det är fullt skägg mest hela tiden.

Kärlek till er! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

51 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Sikström
Eva Sikström
10 years ago

Du är helt j-vla underbar <3
Fortsätt att vara som du är 🙂
Din blogg är bäst, så det så.

Kramar / Eva

Sara
Sara
10 years ago

Jag tycker din blogg är helt underbar!
Tycker inte alls det är för mycket reklam.
Jag själv bor i en liten hålla där jag både bor och jobbar, älskar dessa ”reklaminlägg” som blir lite tips i min vardag.
Känns som jag kan hålla mig uppdaterad på både kläder och smink.
Skönt att du fortsätter med detta.
Köpte precis L’Oréal Krämen.
Tack!!!!

Niiinis
Reply to  Sara
10 years ago

Härligt att höra! Det gör mig glad. Då vet jag att mycket kommer till nytta! ❤️

Sofia
Sofia
10 years ago

Skit i Maria!!

Johanna
Johanna
10 years ago

Tycker verkligen om din blogg just för att den är så ärlig.
Fortsätt vara du!!

Tack för att du delar med dig av dig själv <3

Niiinis
Reply to  Johanna
10 years ago

Tack fina du!! ❤️

Maria
Maria
10 years ago

Men nu var det ju som så att jag tycker att du ”oftast skriver bra”, vilket du förbisåg en aning. Det jag kan ha problem med är att du blandar reklaminläggen. Blandar i den mening att du i bland gör reklam utan ersättning, alltså ärlig reklam, och ibland gör du reklam för grejer som du de facto har fått gratis..för att göra reklam..och då inte s k r i v e r det.

”Samarbete” betyder att du har fått gratisprodukter, och det är ju bra att du är ärlig med att skriva så. Eller rättare sagt: du är tvungen annars kommer Skattemyndigheter efter dig. Men sen finns det som sagt en och en annan produkt som du har fått gratis utan att du nämner det.

Det är inte alla bloggläsare som är födda i farstun. Gratis ä r gott, i synnerhet när man inte tjänar några pengar på sin blogg, men det gör ibland, med betoning på ibland, att du inte är trovärdig.

Hur som helst så är du för det mesta så bra i ditt skrivande att man fortfarande är här inne, MEN det ÄR mycket reklam.

Sen att det är vad du kallar utveckling, ja, då får väl vi läsare välja. Antingen är man kvar, eller så är man det inte.

Hoppas att du/ni mår lite bättre snart.

Niiinis
Reply to  Maria
10 years ago

Alla mina samarbeten handlar om fakturor, där är eventuella gratisprodukter avdragna. Inga samarbeten är gratisprodukter! Min blogg är mitt arbete och mitt företag, jag är inte så lättköpt att jag gör reklam för gratisprodukter. Det vill jag ha ett arvode för. Så funkar det här på min blogg, jag har valt det själv för att inte kunna bli ifrågasatt. Är man en seriös bloggare så har man seriösa samarbetsavtal.

Sen väljer jag vad jag för reklam om. Jag har en välfylld sminkväska tack vare att ett utav mina arbeten är att vara makeup artist. Jag har lagt ut mycket pengar på min sminkväska. Är någon produkt bra så tipsar jag om den! Helt utan arvode eller pengar….för att jag vill och för att jag kan bjuda på det för att jag då känner för det. Sedan har du ingen aning om vad jag får och inte får. Så är det ju.

Vad du tycker är trovärdigt och inte, det får stå för dig!

Punkt!

Lotta
Lotta
10 years ago

Hej på dej du.Även jag har grym PMS idag så jag förstår dig preeecis.
Visst gör du reklam men du prövar ju ochså prudukten så då tycker jag det är helt ok .Du ger jättebra tips om både smink och kläder .Men jag vet inte riktigt om jag kan förlåta dig för att du visade fannymichel .Jag kommer bli utfattig på grund av dom..älskar allt de har

Niiinis
Reply to  Lotta
10 years ago

Hahaha! Jag veeeet…..förlååååt! ❤️

Eva
Eva
10 years ago

Bra svarat, fortsätt i samma anda. <3

Niiinis
Reply to  Eva
10 years ago

Tack Eva! ❤️

Niiinis
Reply to  Eva
10 years ago

❤️

Bettan
Bettan
10 years ago

Jag förstår både dig och Maria. Såklart har du all rätt i världen att tjäna pengar på din blogg, det är väl jättebra att du har samarbeten och kan dra in en hacka men samtidigt vore det schysst mot oss läsare att (liksom underbara Clara tex) vara tydlig med NÄR en produkt du tipsar om är ett samarbete eller inte. Tycker iofs att du brukar nämna det men inte alltid.

Och jag uppskattar varenda inlägg du gör! Inspirerande och full av humor, fortsätt så!

Lina
Lina
10 years ago

Bra Nina! Hejja dig. Jag älskar din blogg och uppskattar verkigen alla tips & ideér du kommer med.
Det har ju funkat hittills och varför ändra ett vinnande koncept!

Stor kram till dig och din fina blogg! <3

Niiinis
Reply to  Lina
10 years ago

Tack Lina! ❤️ Ja hittills har bloggen vuxit massor, det är otroligt roligt och gör också att man inspireras att fortsätta.

KRAM ❤️

Susanne
Susanne
10 years ago

Maria verkar vara en duktig liten besserwisser som vet mer om dig än du själv. 😀

Niiinis
Reply to  Susanne
10 years ago

Ibland undrar man ju….

cecilia
cecilia
10 years ago

Hej Nina!

Din blogg är toppen, fortsätt du med reklam. Det gynnar alla.

Må Så Gott!

Cecilia

Niiinis
Reply to  cecilia
10 years ago

Tack du! ❤️ Ja lite så är det ju, uppslag och idéer är väl bra för alla.

Tack & Kram!

Åsa
Åsa
10 years ago

Hej! Jag läser din blogg varje dag men brukar tyvärr inte lämna någon kommentar. (Får bättra mig) du har en väldigt bra och (brutalt) ärlig blogg!! 😉 det är det som gör den så bra, att den inte bara förskönar… älskar ”reklaminläggen”, sponsrade eller ej, skönt med inspiration! Tack för en bra blogg och fortsätt precis som du gör 🙂 kram Åsa

Niiinis
Reply to  Åsa
10 years ago

Fina! ❤️

Tack för din kommentar, fortsätt gärna! Blir glad av det du skriver, verkligen. Tack & kram!

Anneli
Anneli
10 years ago

Jag har fastnat för din blogg just för att du är så ärlig och rak om allt ❤️ Och att du hela tiden uppdaterar . Det gör den så intressant och man vill inte missa något ❤️ Kollar flera gånger per dag :)) vad gäller reklamen så bryr jag mig inte ett dugg !!! Man är så van att se reklam så är jag inte intresserad så scrollar jag bara förbi ❤️ KRAM till dig och keep up the good work ❤️

Niiinis
Reply to  Anneli
10 years ago

Ja men precis, är man inte intresserad av reklam så scrollar du vidare helt enkelt. Det är ju verkligen inte svårare än så….

Kram till dig!

Malin N.
Malin N.
10 years ago

Go for it!!!! Om det inte passar och läsa..far dit pepparn växer då för fanken !!

Niiinis
Reply to  Malin N.
10 years ago

Tack! ❤️

Frida
Frida
10 years ago

Din blogg är grym Nina! Stora kramar till dig!
Det märks verkligen att du lägger ber sjukt mkt tid på din blogg ska du veta, fina foton och välskrivna texter. Stor tumme upp! <3

Niiinis
Reply to  Frida
10 years ago

Men tack, den där kommentaren satt som en smäck i hjärtat! ❤️

Eva
Eva
10 years ago

You rock girl! Älskar din blogg ;))))) Kramis från evapinglan

Niiinis
Reply to  Eva
10 years ago

Tack Evapinglan! Puss ❤️

Nettan
Nettan
10 years ago

Ja kan bara säga TACK för all reklam 😉 om man som jag bor i en liten byhåla fyra mil från närmaste stad är det guld värt att bli tipsad om bra och billiga produkter. Reklam översköljs vi ju av hela tiden så vad fasen gör det att din blogg också innerhåller det. Tack för att du delar med dig <3

Adnil73
Adnil73
10 years ago

Keep up the god work!!! Älskar din blogg precis som den är. Du är dessutom bäst på att uppdatera.

Kram

Madde
Madde
10 years ago

Hej du! Har läst din blogg lääääääänge men nu måste jag ge mig tillkänna!
Dina tips har gett mig en fin ny bikini att ha i sommar, körde på Salming och den randiga! Ett fint dopminne som vi gav bästa kompisens barn via din hemsida. Ja du bjuder på en massa!! Å bra saker… Sen att du nu skaffat en pod gör ju att jag kan gå ut å gå med ett stort leende på läpparna … Folk tror väl att jag smilar åt min dotter i vagnen men jag lyssnar ju på dig! Fortsätt som du gör!!! Heja heja!!!!!

Margaretha Nyqvist
Margaretha Nyqvist
10 years ago

Puss och Kram på dig!

Vickis
Vickis
10 years ago

Jag kan ju bara tala för mig själv, men jag läser här för att jag tycker om det, är jag lite låg en dag finns det alltid någon gott recept jag får lust att testa, några knasiga bilder eller roliga texter som får mig att skratta högt rakt ut, för att jag får bra med tips, tips där jag själv väljer vad jag vill prova/köpa.
Och är det något jag lärt mig under den här tiden jag följt dig är det att du är för ärlig och härlig för att tipsa om något du tycker är skit och aldrig skulle använda själv!

Jag är imponerad över all tid du lägger ner på din blogg, jag skulle aldrig klara av det, och jag är glad för din skull att det går så bra för dig att du kan tjäna lite på ditt bloggande.
Jag stör mig verkligen inte på den lilla reklam som är här, man blir ju proppad med reklam var man än går i dagens samhälle.

Keep up the good work fina Nina!

Ann-Sofie
Ann-Sofie
10 years ago

Detta är den roligaste å bästa bloggen att läsa. Vill man inte läsa reklamen eller retar sig på den, hoppa över den. Och N&N poden är bara bäst den med. Kram fina Du <3

Ann-Sofie från Flen

Heléne
Heléne
10 years ago

Tycker din blogg är toppen, så ändra inte på något är du snäll. Älskar att allt inte är så glammigt och perfekt hela tiden (för vem har det så?!), utan att du visar livet som det faktiskt är för oss flesta.
Och att du tipsar om olika saker är väl hur bra som helst.

Kram på dig!

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Jag är lycklig för alla tips och alla fina recept och ideer du delar med dig. Samt att du bjuder på din vardag med din fina familj mm.
Tacksam att di finns. Kram Catarina

Englamo2
Englamo2
Reply to  Englamo2
10 years ago

DU ska det klart stå inte di *L*

Ulli
Ulli
10 years ago

Din blogg är bäst, det är inte många bloggar som levererar så många inlägg varje dag som du gör Nina. Det märks också att det ofta ligger mycket arbete bakom dina inlägg all kred till dig Nina för det. Jag har då inte tänkt på att det är mycket reklam och är jag inte intresserad av något så läser jag inte. Har sagt det innan och säger det igen klart bästa bloggen på Femme ❤️

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Det är så härligt att läsa din blogg, därför att du bjuder så mycket på dig själv:) Fortsätt så , underbara Niinis<3

Isa
Isa
10 years ago

Ja vad säger man…alltid finns det nånting att haka upp och reta sig på! Hur ids man egentligen? Har man väldigt lite att göra? för lite att tänka på?

Det är ju inte så väldigt avancerat att skrolla ner och låta bli att se reklamen…Eller strunta i att läsa bloggen överhuvudtaget!

Nä, fortsätt som du gör! Du är störtskön som person och det känns verkligen i din blogg.
Du ska veta att jag följer många olika bloggar, Men faktist endast i din så får man en känsla av att du är helt och hållet ärlig och dig själv. Du är väldigt engagerad i bloggen och sånt märks.

Du är super! Fortsätt som du gör! kram

Jennie
Jennie
10 years ago

Bästa bloggen helt klart!! Jag läser med varje dag men kommentera inte så ofta.. Finns alltid folk som gnäller över nåt skit i dom

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Svenska avundsjukan ä väl toppen !! Fortsätt som tidigare Nina

Karin
Karin
10 years ago

Måste säga att din blogg är hur bra som helst.
Du tar upp allt som har med livet att göra och bjuder
På dig själv på ett helt underbart sätt. Många härliga
skratt har det blivit. Härligt att du står på dig och
jag känner att vi får tillgång till ditt liv och dina tankar
helt gratis! Så då kan man helt klart leva med reklaminlägg 😉
Keep up the good work!!

Pernilla E
10 years ago

Hej!

Fortsätt du som du gjort hittills. Jag tycker inte alls att reklaminläggen här hos dig är störande. Din blogg är härligt ärlig, och mysig på alla sätt och vis.

Däremot finns det bloggar jag inte längre läser just pga reklaminläggen, men din blogg kommer inte i närheten av det.

Pernilla (en flitig läsare)

Frida
Frida
10 years ago

Bra skrivet Nina,

Jag tror att man ibland kanske inte riktigt tänker efter innan man skriver ett inlägg, man kanske inte är i bloggsvängen själv. Så bra du förklarade för ”Maria”. Hade jag kunnat hade jag också velat tjäna pengar på min blogg, det är få förunnat.

Nu tror jag ”Maria” och alla förstår varför det finns reklam.

Kram

Maria
Maria
10 years ago

Hej!

Jag är en annan Maria och vill bara berätta att jag läser din blogg nästan varje dag och har tagit tillvara på många sminktips och annat! Den BB-cremen från Loreal du skrev om i måndags köpte jag igår t.e.x för min hade precis tagit slut och den var toppen till vardagsmakeup 🙂
Älskar att du bjuder på dig själv och har skrattat många ggr när man känner igen sig i olika situationer!
Har ännu inte lyssnat på er pod men då har jag ju något att se fram emot 🙂
Fortsätt på samma sätt, kram!

Lotta
Lotta
10 years ago

Nu behöver jag också skriva! Jag tycker din blogg är bland de top3 bästa bloggarna som jag läser. Rolig och ärlig. Jag tycker personligen att ”reklam” är bra, däremot föredrar jag om det står typ, i sammarbete med…… i inlägget så jag vet. Tips som du ger som Lyx/budget tyckte jag var skit bra! Du lägger ner massor med tid och det syns. Men, jag fick en lite klump i magen när man ”hänger ut” en endaste person som egentligen kommer med konstruktiv kritik. Hon säger ju att hon gillar din blogg, men vill veta vad som är ”köpt reklam” och inte, precis som jag. Sedan blir det hejar rop och ”hon kan läsa någon annans stans om det inte passar” i kommentarerna. Det här känns inte ok! Klart du kan svara, men på ett mindre fientligt sätt för så illa var inte hennes komentar.

Ha en fortsatt bra dag trots sjukstuga!

MVH Lotta

Sandy
Sandy
10 years ago

Du är fantastisk Nina, kör på som vanligt ! Jag läser din blogg dagligen men kommenterar dessvärre sällan. Keep it up, passar det inte så kan man ju bara sluta läsa. kram !!

Marie
Marie
10 years ago

Go on!!! älskar din blogg med alla olika inlägg, vinklar och vrår. Det är ditt fel att jag använder Clarins produkter idag (typ hela veckopengen men sååå bra), kanske skickar räkning sen… Du verkar bli så tät på dina missions!

Kramar i massor på dig vännen

Nästa inlägg

Snabb hjälp för glåmig hud – Loreal Nude Magique!

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x