Måste bara klargöra en sak!

20140304-132759.jpg

Ok, jag behöver få ur mig lite!

Den här kommentaren är ungefär som ett fett slag rakt i ansiktet. Faktiskt av många olika skäl ska jag säga. Tänkte jag skulle dra alla skäl en gång för alla så att alla vet, inklusive du Maria.

Först och främst så vänder jag i stort sett ut och in på mig själv på den här bloggen. Ni vet typ allt om mig, det är få saker jag inte outar här vilket gör detta till en av de ärligaste bloggar ni kan hitta. Att vända ut och in på sig själv kan många gånger vara jobbigt men också ett sätt för mig att hämta kraft och att kanske skriva om sådant som någon annan känner och kanske tampas med vilket gör att jag kanske hjälper någon annan. Det är många av er som ger mig cred för det! Det tackar jag verkligen för och jag försöker verkligen skriva det till er också.

När man drivit en blogg i över 10 år så känns det som man vill komma nån vart med sin blogg. Som att man kanske vill tjäna lite pengar på den, trots allt lägger jag ner stoora delar av mitt liv på den här bloggen. Dessutom bjuder jag på i snitt 5 inlägg per dag där jag försöker att mätta alla läsares munnar om ni förstår vad jag menar? Man försöker skriva och tipsa om sånt som jag tror och vet att ni vill läsa om.T ex så får jag hur mycket mail som helst om olika saker som folk önskar att jag skriver om.

”Tipsa om foundation eller BB cream som är bra men inte så dyr?”
”Berätta mer om Din osteopat behandling!”
”Har du tips på snygga solglasögon?”
”Har du nåt bra tips på fler badkläder?”
”Hur gör Du dina ögonbryn och har du nån bra penna eller skugga till det?”
”Vad dricker du för proteinshake?”

Detta är bara en bråkdel av vad som kommit in som frågor sen i torsdags förra veckan!

När jag har en relativt stor blogg så finns det företag som vill samarbeta. Det gör mig glad för detta innebär att jag kan lägga ner ännu mer på min blogg och att det känns mycket roligare att göra det när man kan tjäna lite på det. När jag sen får den här typen av frågor (som här ovan) vill jag tipsa om sånt som jag vet att ni frågat om. Jag vill också tipsa när det är billigt. Ibland har jag samarbeten där jag kan ge er rabatt på olika saker, det är dom bästa samarbetena. Det gör mig jätteglad för då får ni nytta av mina samarbeten också. Ni är många som tackar för tipsen också och är glada att jag kunnat ge er det. Det gör mig givetvis jätteglad!

Sen kommer det kommentarer som den här kommentaren jag fick av Maria. Det gör väl att man liksom känner lite SNARK. Som att varför håller jag på ens…. idag har jag dessutom en tung dag privat av olika anledningar. Milo är sjuk, jag har PMS, huvudet sprängvärker och jag har jobbat så mycket jag kunnat för att hitta alla tips och skriva ner dessa i inlägg. Jag har t.o.m. bakat fucking semlor fast jag fan inte ens hade lust för att kunna ge lite recept till dom som frågar efter det, det händer också väldigt väldigt ofta att receptförfrågningar kommer!

Vad vill jag säga med det här då? Jo, det kommer fortsätta finnas reklaminlägg här. Men dom handlar 8 gånger av 10 om sådant som folk har efterfrågat. Jag kommer fortsätta precis som jag gjort hittills….. å gillar man inte det så måste man inte läsa. Man måste inte ens bemöda sig med att skriva en kommentar om det, för jag kommer inte ändra det. Man kan helt enkelt bara klicka bort min blogg och aldrig mer återvända. Så är det! Det här är min blogg. Det är jag som skriver den här bloggen….. å alla ni som följer den följer mig och det jag skriver om. Take it or leave it. Precis skittrist och behöva ägna ett helt inlägg åt detta men jag kände att jag behövde klargöra detta en gång för alla. Så är du en av dom som inte står ut med tips och reklaminlägg, ja då får du helt enkelt sluta läsa. Känner du däremot att du kan stå ut med det och t.o.m faktiskt tycka om tipsen du får. Ja men då kan väl du fortsätta hänga här så ska jag skriva så gott jag kan och orkar. Era kommentarer värmer och jag är tacksam för att vi är ett fint gäng härinne. Låt det gärna fortsätta så!

NU ska jag ta hand om min rastlösa femåring som klättrar på väggarna. Han vill ut och cykla och leka. Han vill ut och gunga. Han vill ha glass. Han vill bada. Han vill kolla på youtube. Ja men ni förstår, det är fullt skägg mest hela tiden.

Kärlek till er! ♥

 1. Marie skriver:

  Go on!!! älskar din blogg med alla olika inlägg, vinklar och vrår. Det är ditt fel att jag använder Clarins produkter idag (typ hela veckopengen men sååå bra), kanske skickar räkning sen… Du verkar bli så tät på dina missions!

  Kramar i massor på dig vännen

 2. Sandy skriver:

  Du är fantastisk Nina, kör på som vanligt ! Jag läser din blogg dagligen men kommenterar dessvärre sällan. Keep it up, passar det inte så kan man ju bara sluta läsa. kram !!

 3. Lotta skriver:

  Nu behöver jag också skriva! Jag tycker din blogg är bland de top3 bästa bloggarna som jag läser. Rolig och ärlig. Jag tycker personligen att ”reklam” är bra, däremot föredrar jag om det står typ, i sammarbete med…… i inlägget så jag vet. Tips som du ger som Lyx/budget tyckte jag var skit bra! Du lägger ner massor med tid och det syns. Men, jag fick en lite klump i magen när man ”hänger ut” en endaste person som egentligen kommer med konstruktiv kritik. Hon säger ju att hon gillar din blogg, men vill veta vad som är ”köpt reklam” och inte, precis som jag. Sedan blir det hejar rop och ”hon kan läsa någon annans stans om det inte passar” i kommentarerna. Det här känns inte ok! Klart du kan svara, men på ett mindre fientligt sätt för så illa var inte hennes komentar.

  Ha en fortsatt bra dag trots sjukstuga!

  MVH Lotta

 4. Maria skriver:

  Hej!

  Jag är en annan Maria och vill bara berätta att jag läser din blogg nästan varje dag och har tagit tillvara på många sminktips och annat! Den BB-cremen från Loreal du skrev om i måndags köpte jag igår t.e.x för min hade precis tagit slut och den var toppen till vardagsmakeup 🙂
  Älskar att du bjuder på dig själv och har skrattat många ggr när man känner igen sig i olika situationer!
  Har ännu inte lyssnat på er pod men då har jag ju något att se fram emot 🙂
  Fortsätt på samma sätt, kram!

 5. Frida skriver:

  Bra skrivet Nina,

  Jag tror att man ibland kanske inte riktigt tänker efter innan man skriver ett inlägg, man kanske inte är i bloggsvängen själv. Så bra du förklarade för ”Maria”. Hade jag kunnat hade jag också velat tjäna pengar på min blogg, det är få förunnat.

  Nu tror jag ”Maria” och alla förstår varför det finns reklam.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..