Snabb hjälp för glåmig hud – Loreal Nude Magique!

Nu tänkte jag tipsa om en grej igen!

Detta är alltså den nakna sanningen. Den bilden till vänster. Såhär ser jag ut när jag är helt osminkad, när jag inte har någonting alls i ansiktet. Jag har en 41 årings hud, så är det ju. Du som ännu är i det härliga 30 eller kanske t.o.m 25. NJUUUUT säger jag. SMACK säger huden när den börjar ge vika för åldern och tyngdlagen. När collagenet inte längre finns i samma utsträckning och när ålder börjar ta ut sin rätt. Jag ska helt ärligt säga att jag är rätt nöjd ändå. Även om jag solat mycket i min ungdom är huden helt ok. Inga jätterynkor ännu men helt klart så har jag linjer och det börjar synas att jag är 40 + liksom. Även om det bara är 41. Hihi… 🙂 Men men, så är livet……och tyngdlagen. 😉

Tänkte jag skulle visa skillnaden på färgen i ansiktet med denna produkten. Det är en rätt festlig BB cream från Loreal. Den är nämligen helt vit inne i tuben och när du trycker ut krämen så är den vit.. Det är små små lila kapslar i krämen som tar bort det som är gult och grått i ansiktet, dvs det som är glåmigt och trist och ger istället lite lyster. Det är när den kommer på huden som den riktiga förändringen händer och den blir som en tunn härlig foundation. Den är pigmentanpassad och ger dig den färgen du ska ha. Den ger också fukt under hela 24 timmar. Känner att den är förbaskat dryg också så du behöver inte alls mycket. En fräsch produkt helt enkelt. GILLAR!

Denna är perfekt vardagsunderlag tycker jag. När det är finfredag t ex så använder jag min Lancome. Men till vardags är en sån här helt perfekt. På bilden har jag inte ens smörjt in mig med min vanliga kräm under, bara haft på den här direkt efter ansiktstvätt. Hur smidigt? Vill man kan man ju ha på concealer under och sen ha på ett lätt puder uppepå så är man ”hemma” och får lite mer täckning. Men annars så räcker liksom det här. Jag smetade på den igår när jag skulle gå till apoteket, sen inget mer. Då känner man sig ändå llite mer ”klädd” som jag brukar säga. SPF 12 är det också.

20140303-135036.jpg

Du hittar den på min härliga nyfunna butik bubblebox.se

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
10 years ago

Du ser ut att ha jättefin hy ju 🙂 o tack för tipset!

Konstigt tips
Konstigt tips
10 years ago

Tråkigt att du tipsar om produkter som innehåller parabener tycker jag särskilt när du verkar vara så nojjig över att ha solat mycket så du tror du fått hudcancer bör du inte undvika att tipsa om sånna här produkter också då?

Niiinis
Reply to  Konstigt tips
10 years ago

Inte ens jag orkar vara rädd för allt i livet, inte ens jag…..

Maria
Maria
10 years ago

Tycker du oftast skriver bra, men jävlar så mycket reklam det har blivit den senaste tiden. Känns som om det är var tredje inlägg.

Skittråkigt.

Viola
Viola
10 years ago

Jag blir lätt röd i ansiktet, speciellt efter att ha suttit framför datorn en hel dag, så jag testade Loreals CC cream, anti red. Men sååå bra! Och ett grymt snällt pris!

Lotta
10 years ago

Tack fina Nina för att du delar med dig av din ibland kaotiska men väldig normala vardag. Tycker det är alldeles underbart att läsa och se att andra har det precis som mig. Fortsätt med den underbara blogg du har. Vill man inte läsa den så kan man läsa något annat

Lotta
10 years ago

Tack fina Nina för att du delar med dig av din ibland kaotiska men väldig normala vardag. Tycker det är alldeles underbart att läsa och se att andra har det precis som mig. Fortsätt med den underbara blogg du har. Vill man inte läsa den så kan man läsa något annat

Nästa inlägg

Godmorgon semmeldagen

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x