Bra billig primer från ISADORA

Jag har fått många frågor om primer!

Många letar efter en bra primer men som inte kostar skjortan. Denna använder jag just nu. Jag tycker att den gör sitt jobb och jag tycker att den gör sitt jobb riktigt bra. Min ögonskugga sitter utan att lägga sig som en KÖRV i globlinjen. Det finns ju inget värre!! 🙁 

20140303-143034.jpg

Den här är från ISADORA och kostar just nu
99 kr på 
bubblebox.se (ord. pris: 199Kr).

Jag brukar göra såhär:

Först så kör jag ju mitt vanliga underlag i hela ansiktet. Därefter tar jag lite på ett finger och duttar på det på ögonlocken. Känn efter så det inte ligger som ett tjockt täcke utan det ska vara ett tunt tunt lager. Lägg den där du brukar ha på ögonskugga. Sedan applicerar du din ögonskugga med en pensel. Du kommer känna stor skillnad då det blir mycket lättare att ha på ögonskuggan. Dessutom blir ögonskuggan automatiskt mer pigmenterad när man har primer under. Sedan sitter det kanonbra under hela dagen. Blir det ändå linjer så vet du att du haft på för mycket, kruxet är alltså att använda ett tunt lager.

Sen var det många som frågade vad jag hade för lila ögonskugga när jag hade FINFREDAG här för nån vecka sen. Ni vet den här sminkningen:

20140305-063601.jpg

20140305-063614.jpg

Det var denna palette:

20140305-063930.jpg

Palette PINK SMOKEY EYE NR: 93 heter den Jag blandade den mörka och den rosa med varandra och fick den här färgen. Ett hett tips är att blanda olika skuggor för att få lite roliga toner. Här tänkte jag att jag ville ha det lite mörkare i globlinjen och sedan få den lite uttonad och ljusare på de andra ställena. Denna finns också på bubblebox.se.

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
10 years ago

Ah, va bra – då ska jag köpa en primer o testa. Vissa ögonskuggor tycker jag ramlar ner under ögonen under dagen oxå…det är inte heller så snyggt 😉
Tack för bra tips & en härlig blogg! Kram kram

Susanne
Susanne
10 years ago

Hej Nina!
Min 4 åring fick också konstaterat igår att han hade öroninflammation.
Fick inte börja äta medicin bara om han blev sämre eller om trummhinnan sprack och det gjorde den igår kväll så nu är medicin uthämtad.
Fick Milo börja med medicinen direkt när dom såg att det va öroninflammation?Min son hade också massa öroninflammationer när han va mindre men då började jag ge han något som heter probactiv svalg.En påse om dagen i vällingen och poff så hade han inte några flera öroninflammationer.Skönt om man kan slippa operera in rör.Nu är det 1 år sedan som vi slutade med pulvret och han har varit förkyld massa gånger utan att fått öroninflammation.
Ha en bra dag!
Kram

Anna
Anna
10 years ago

Hej, du har inge bra tips mot mascara som ligger under ögat efter en stund.. kram

Weronica
Weronica
10 years ago

Hej vart har du köpt halsbandet ?

Nästa inlägg

Det svänger fort i hockey

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x