Det svänger fort i hockey

20140305-085341.jpg

GODMORGON!

Här pågår just nu en vild lek vid vårt matbord. Milo fick små gubbar från LEGO MOVIE igår när vi var ute på en promenad. Jag skulle inte köpa något men väl inne i affären blev jag morsan med den sämsta karaktären. Sen tänkte jag att han är ju sjuk osv så då borde han ju få nåt litet. Well well…. vi är ju bara människor. Så är det ju! 🙂 Igår hittade vi dessa torkade kastanjer (?) ute som vi tog in och dom fungerar nu som bomber. Bra lek för en femåring. 😉 Jag lär honom allt jag kan. 😀

Ok, det har fortsatt gått bra med oboyen och penicillinet. Idag sa han att det var det godaste som finns. Det svänger snabbt i hockey må jag säga. Det är inte alltid man hänger med i alla turer när man har småbarn. Dock så är jag förbaskat tacksam över att han nu gillar det istället med tanke på att det ska tas 3 ggr per dag.

Igår hade jag en sån mysig stund med mina pubbeungar. Båda var hemma och vi satt vid matbordet UTAN mobiltelefoner och satt och åt tillsammans. Pratade om allt möjligt och verkligen umgicks. Jag gjorde i ordning en varsin semla åt oss också så vi satt länge. Det är få gånger man sitter så nu med sina pubbeungar. Jag minns inte i vilken av våra podcaster jag tar upp detta med att ”skiljas ifrån sina barn”. För det är det jag håller på med, släpper taget för att dom ska leva sina lev på egen hand inom kort. Huuuu….skulle kunna skriva massor om det här men tiden räcker inte till just nu. Milo vill fortsätta leka.

Vi hörs igen om en liten stund. ♥ Idag ska du få tips på en bra primer att ha under ögonskuggan och sen ska vi snacka om en annan grej som jag vill ta upp….. hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
10 years ago

Älskar din blogg, kikar in flera ggr varje dag!
Ser fram mot nästa inlägg! <3

Kram

Niiinis
Reply to  Helena
10 years ago

Men tack fina du! ♥ Det gör mig så glad. ♥ `KRAAAAM

Ann-Sofie
10 years ago

Hej, har just laddat ner dina poddar och längtar tills ikväll när jag ska ut och gå och lyssna! Så roligt det är att få ta del av hela ditt liv, med pubbeungar och allt. Har två pubbeungar hemma och just nu är vi inne i ett hräligt flow ♥ Inget bråk och tjafs bara härlig tillsammanstid, om än korta stunder som en fika igårkväll och lite sitta tillsammans i soffan och titta på tv. Man lär sig uppskatta de små tillfällena helt enkelt.
Kram Kram ♥

Niiinis
Reply to  Ann-Sofie
10 years ago

Vad roligt att du laddat hem poddarna. Berätta gärna vad du tycker sen… 🙂

Vad kul och höra. Just att dessa ”härlig flows” faktiskt infinner sig lite då och då. Ibland är det jobbigt och så är det bara härligt ibland. Det gör en så himla glad ju. ♥ Sen är det precis som du skriver, man lär sig uppskatta de små tillfällena som ges.

Stor kram! ♥

Nästa inlägg

Kåvepenin + Oboy = FUNKAR

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x