Godmorgon vackra gryning!

Godmorgon!

Denna morgon vaknar jag upp till att inse att det jag hade som känningar igår är det jag anade. Mina kristaller är tillbaka, vet du inte vad det är så kan du läsa om det HÄR. Det är i alla fall en JEFLA karusellyrsel som kommer i vissa lägen och är förjefla obehagligt. Jag har haft det till och från sen typ 2005. Nu var det väldigt längesen så jag har nästan glömt hur det känns. Men nu vet jag igen. Dessutom är ryggen asjobbig igen, vet inte om jag har läkningskris fortfarande eller om det är nåt annat. Kritallerna kan också vara läkningskris iofs. Vi får se, det kan vara över på bara några dagar. 

Jag gav mig i alla fall ut på en promenad i morse. Behövde mjuka upp ryggen och gå så rakt som möjligt med huvudet så jag inte skulle få yrsel. Man går liksom runt och är småyr hela tiden vilket är lite knepigt. I alla fall så är jag och Milo hemma idag också. Imorgon får han gå tillbaka till förskolan igen. Jag försöker att inte stressa tillbaka honom för då blir det oftast ett bakslag. Vi har redan haft ett och det räcker.

Men kolla bara, måste ju visa bilder ifrån min morgonrunda. Hur fint är det inte med gryning? Det är dagens finaste stund tycker jag. Jag fick lov att stanna till och bara andas in allt det här fina i morse.

20140306-074201.jpg

20140306-074206.jpg

20140306-074210.jpg

20140306-074214.jpg

Jaha, idag ska jag kicka igång en tävling som jag har i samarbete med Lee! Sen ska du också få ett trostips. Sen måste jag ju bara bjuda på följetongen angående hårlösa muttis.

Vi hörs igen om en liten stund!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna
Sanna
10 years ago

Usch! Jag lider verkligen med dig! Jag har också haft kristallsjuka. En gång under ett halvår men numera så görs sig det påmint bara några enstaka dagar då och då. Blir lika rädd varje gång att jag ska få det mer ihållande. Fruktansvärt obehaglig känsla. Hoppas det försvinner fortare än fortast för dig. Ha en bra dag! Kram

Niiinis
Reply to  Sanna
10 years ago

Ja men precis. Första gången jag hade det stannade det i 3 månader. SÅ hemskt. Precis som för dig har det bara återkommit enstaka dagar sådär hittills men varje gång grips man av panik att det är tillbaka och ska stanna lika länge. Håller alla tummar i världen varje gång. Skönt att jag inte är ensam. KRAM till dig!

Susanne
Susanne
10 years ago

Ja den där jäkla Kristallsjukan är ingen rolig följeslagare. 🙁

Men du vet att man kan självhjälpa lite för att bli av med det fortare?

Jag hade det nyligen och gjorde övningarna ett par dagar och poff så var det borta.
Klistrar in en länk här till en av dom övningarna som finns på nätet:
http://www.karolinska.se/upload/H%C3%B6rselkliniken/Diagnostik/yrsel/lageyrsel.pdf

Kram

Lina
Lina
10 years ago

Övningarna är kanon. Gå till sjukgymnast annars, de fixar dig bums så ingen idé att gå o lida i onödan …

Viktoria
Viktoria
10 years ago

Åh, du får mina fulla sympatier härifrån. Jag har också kristallsjukanså jag vet precis. Så länge jag inte böjer ned huvudet alltför mycket har jag det under kontroll. Annars rekommenderar jag också övningarna.
Hoppas det ger med sig snabbt. Bra att röra på sig i alla fall har min ”yrselläkare” sagt.
Kram

Nästa inlägg

Hårlös muttis?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x