Nu är vi fit for fight igen!

Go’kväll!

Milo snarkar i soffan sen länge och jag är trött som en gnu. Dock så ska vi äta middag här lch lite sånt så jag får inte somna än. Önskar såååå att jag kunde sova längre än 03.30 nån morgon nu snart….

Idag får bli sista dagen som jag är hemma med sjukt barn. Nu är han inte sjuk längre och har dessutom haft 2 återhämtningsdagar. Skulle tro att det blir galet roligt att återvända till förskolan imorn. Jag har lite möten och några posters som ska färdigställas.

20140306-193230.jpg

20140306-193255.jpg

Idag plockade jag ungefär 1478 föräldrapoäng när jag och en kompis tog ungarna och först drog till lekparken. Sen blev det lunch och efter det drog vi till Bibblan. Skämdes när jag kom på att jag var där sist när Milo var typ 1,5 år. Ämen SNARK! Men, man ska inte ge sig själv dåligt samvete för såna saker. Det finns värre saker att må dåligt över…

Halllåååååå….. jag kom ju på att det är fredag imorn. Hur najs? Ska bli riktigt trevligt och få göra sig i ordning lite igen. Jag har typ gått i mysbrallor och tofs på skallen i flera dagar. Kristallerna verkar ligga på höger sida då det är värst när jag lutar huvudet ditåt eller ligger på sidan åt det hållet. Försöker att undvika det dock. Har fått tips på övningar och har kört några sen mina tidigare gånger. Ska avvakta i några dagar för oftast ebbar de ut av sig självt… Hoppas hoppas!

På lördag väntar dejt med två tjejkompisar och deras familjer i Sthlm. Ska bli mysigt och ses. Det går lång tid mellan varven så nu är det hög tid! Det är värt mycket att försöka satsa på att träffa såna vänner lite då och då…tiden får inte bara flyga förbi, man måste ta tag i det! Så är det.

Ha en mysig torsdagkväll nu ❤️.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
10 years ago

Asså förlåt att jag svär nu, men Milo är så jävla söt!

Nästa inlägg

Vinn valfritt plagg från LEE + 200 kr rabatt på valfritt plagg!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x