Vinn valfritt plagg från LEE + 200 kr rabatt på valfritt plagg!

Nu har det blivit dags för TÄVLING!

Det var ju typ 150 år sen. Men nu har det äntligen blivit dags, det känns jättekul och så är det något som jag gärna vill fortsätta kunna erbjuda här. Tävlingar är kul ju och så har någon läsare chansen att vinna.

Såhär, denna tävling gör jag i samarbete med Lee Store. Det är inte nog med att någon av er vinner ett par sprillansnya valfria Lee Jeans, utan ni får också ett presentkort av mig på 200 kr. Det kan ni handla jeans (eller vilket plagg du vill) för på just Lee Online och då dras 200 kr av. Hur bra? Det enda du behöver göra för att få rabatt är att fylla i rabattkod niiinis så dras dessa 200 kr bort.

För att tävla så gör du såhär:

1) Svara på frågan ”Hur många år är märket Lee?” Svarar gör du bland kommentarerna.
2) Skriv en liten kort motivering till varför du behöver ett nytt plagg från Lee!

Tävlingen pågår fram till den 19/3! Vinnaren presenteras här på bloggen den 20/3.  

Ämen hur snygg? Den här måste jag ha. SLIM RIDER, du hittar den HÄR!

Snygga jeans till våren! Tajta med stretch. JADE jeans, du hittar dom HÄR!

Jeans till mindre. DIXON jeans, du hittar dom HÄR!

LYCKA TILL!! 

0
Subscribe
Notify of
guest

47 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
10 years ago

Kul tävling! 🙂 Mina svar:

1) 125 år
2) Har alltid velat ha en jeansjacka – den på bilden var snygg! – men av nån anledning har jag inte vågat ha den tuffare stilen riktigt!? Urfånigt eg. men sant. Vore jättekul att få den här puffen i rätt riktning som kanske även kan inspirera till att bli lite tuffare och säga ifrån på jobbet också!

Therese
Therese
10 years ago

Härlig tävling :).

125 år

Jag äger för tillfället inte ett endaste par riktiga jeans. Har helt enkelt blivit för bekväm med allt mjukt under föräldraledigheten. Så nu tar jag chansen till att bli med jeans igen :).

Maria
Maria
10 years ago

Hej!

1: 125 år

2: Jag har alltid känt mig för tjock för jeans men efter att ha powerwalkat i ur och skur ett år drygt nu och tappat ett gäng kilon så tänkte jag att va fasiken nu borde jag väl ändå våga testa 🙂

Nettan
Nettan
10 years ago

Gud så fint!

a. 125 år.
b. skulle bli jätteglad om jag vann ett par SCARLETT
Graceful Vintage, skulle passa utmärkt till min snygga ljusbruna skinnjacka i vårsolen

Bettan
Bettan
10 years ago

Tack för en supertävling!

1) 125 år

2) Jag älskar Lee – det är de enda som gör jeans i benlängd 31 och nu är jag i ett stort behov av nya jeans men min plånbok ekar tom. Skulle älska att vinna ett par!

Jenny
Jenny
10 years ago

1/ Lee är 125 år
2/ det skulle vara jättekul att vinna för jag håller på att gå ner i vikt ,har nu gått ner 10,6 kg men ska ner mycket mer 🙂
Så vinner jag så skulle jag vilja ha ett par nya jeans 🙂

Botima1
Botima1
10 years ago

1.) 125 år
2.) Min kropp har minskat med 43 kilo sen april,
ett par jeans från Lee skulle passa min nya stil.
Tar därför chansen här,
håller alla tummar och tår i kors så här X.
Så kanske det blir jag som i vår kläder från Lee bär.

Lotta Olsson
Lotta Olsson
10 years ago

1.125år
2.Har alltid gillat LEE men är längesen jag hade råd att köpa några.
Jade Blue Score ser vädigt snygga ut!!

Åsa
Åsa
10 years ago

1. 125år
2. Vilken kul tävling,det är första gången jag är med i en sådan tävling.Är en 2barns mor som verkligen är i behov av ett par nya jeans.Gick upp 30kg med mitt sista barn,har kämpat som en galning med dessa kilon med powerwalk och viktväktarna.Har nu gått ner alla kilona så ett par nya jeans skulle sitta fint.Mvh Åsa.PS Vilken bra blogg du harDS

Carina
10 years ago

SVAR: 125 år

Har sedan 3 september lyckats gå ner 12 kilo med 5-2-dieten. Nu har jag lagt till motion också och känner mig ”såå duktig” och glad över att jag äntligen tog tag i hälsan och de sista kilona som jag ej blivit av med sedan min ”nr 3”! Nu när mina kläder börjar sitta som säckar hoppas jag att jag att jag har turen att vinna något nytt och frächt till garderoben!!

Sofia Palmkvist
Sofia Palmkvist
10 years ago

1. 125 år

2. Nya jeans behövs verkligen i min garderob då jag den senaste veckan spräckt 2 par, visserligen så betyder det att jag tränat till mig en ”liten” putrumpa vilket är glädjande i sig men det blir dyrt! Så ett par nya jeans så rumpan får plats, jatack!

Suss
Suss
10 years ago

1. Sen 1889 (125 år)
2. Jeanssuget är på max, precis gått ner alla grav-kilon efter tvåan. Plus att det är vår nu, gött!

Sandra
Sandra
10 years ago

125 år.

Vi fick en liten älskad och hett efterlängtad son för exakt två veckor sedan. Nu när jag äntligen kan lämna
” mammabyxträsket” vore det perfekt med ett par snygga Lee att möta våren i! Ännu mer perfekt om man skulle ha lyckan att vinna dessa, eftersom mammaledigheten innebär en markant nedgång i inkomst…

Sandra
Sandra
10 years ago

125 år

Vi fick en älskad och hett efterlängtad son för exakt två veckor sedan ❤️Nu när jag äntligen kan lämna
” mammabyxträsket ” vore det perfekt med ett par snygga jeans från Lee att möta våren i!!
Ännu mer perfekt vore det om man hade lyckan att vinna dessa, då inkomsten under mammaledigheten är aningen begränsad…

åsa
åsa
10 years ago

Svar Lee har funnits i 125 år 🙂

Jag är mammaledig och man blir ju inte så rik på det 😉 så därför vore det så kul att få vinna ett par jeans så man kan bli lite vårfin;) Kram från Åsa 🙂

Åsa L
Åsa L
10 years ago

Hej! 🙂

Svar 125 år. Varför ska jag vinna? Jag fyller ju 30 år den 29e mars! 😉 det vore en riktigt fin present.

Kram Åsa

Jennie
Jennie
10 years ago

1)125 år
2) När våren nu kommer smygande så
önskar jag glida fram i byxan blå
Känna mig glad, lycklig och fri
I ett par snygga jeans från Lee

Ebba
Ebba
10 years ago

1. 125 år!
2. Jag är en ”Viktväktare” precis som du, och har nu 0,6 kg kvar till min målvikt! När jag når den börjar en ny del av VV-resan. Att kunna kröna min nya stil med ett par grymma Scarlett -jeans vore fantastisktt!

Kram och tack för en bra blogg!

camilla
10 years ago

125 år

Jag har aldrig i mitt 34 åriga liv ägt en jeansjacka!! Hade blivit4 så glad om jag vann den då jag ha haft ett tufft år med operationer och sjukskrivning 8 mån. Är nu tillbaks på jobb någrs timmar och
Snälla låt detta bli min första jeansjacka som jag kan ha på jobb:0)

therese hagman
therese hagman
10 years ago

1. 125 år
2. För att jag för 7 månader sen födde min underbara lilla Svante och jag har INTE gått mner alla kilon ännu och har ingen hets heller.. MEN.. summan av detta är ju att alla jeans jag äger är för små så är i lite jeansnöd kan man säga.. Åhh vem vill inte ha ett par snygga jeans när man ska lämna mammabubblan för första gången, åker till Krakow på miniweekend med min fins vän Helena om en månad.. Måste ju få känna mig lite snygg även fast mammakilona sitter lite här och där.. 😉

Anna
Anna
10 years ago

1. 125 år

2. Om jag skulle vinna så skulle jag ge bort vinsten till en av mina älskade systrar, som behöver nya jeans mer än mig ;)Så håller tummen hårt nu!

Hellemina
Hellemina
10 years ago

1, 125 år.

Äger inte några snygga jeans men nu till våren skulle det vara perfekt med ett par.

Andrea
Andrea
10 years ago

1. 125 år.
2. Jag är ute och söker jobb för första gången ”på riktigt” och tycker ibland att det är lite svårt att klä mig inför intervjuer etc. Med ett nytt plagg från Lee skulle jag känna mig mer självsäker och förhoppningsvis ta min framtida arbetsgivare med storm! 🙂

Maria Johansson
Maria Johansson
10 years ago

Svar 125 år.
Jag har efter att ha fött mitt tredje barn gått ner ca 14 kg. Har inte varit så här smal sedan jag fick mitt första 2005. Detta är fantastiskt, har inte känt mig så snygg och fräsch på länge! Mitt största problem är att alla kläder sitter som tält på mig och med föräldrapenning blir man inte rik så garderoben fylls inte på i samma takt som jag skulle önska!

Ameon75
Ameon75
10 years ago

1: 125 år! Wow!!
2: jag skulle köpa mig en ny jeansjacka – förra sommaren blev jag av med min favorit jeansjacka- någon annan som behövde den.. Utan att fråga mig då 🙁 älskar ”Lee” känslan på deras jeanstyg

MariaM
MariaM
10 years ago

Svar är 125 år.
Jag skulle verkligen behöva ett par nya jeans. Lee-jeans är det enda jag använder eftersom de är de enda som sitter bra på mig. Tillräckligt långa (de flesta flaggar på halv stång… 36 i längd måste det vara…) och dessutom får de rumpan att se snygg ut 😉 Hoppas verkligen på tur nu!

Mvh Maria

annika
10 years ago

SVAR: 125 år

När jag trött snubblar över lego och kloss, behöver jag skämma bort mig själv med nya kläder ifrån LEE

Caroline
Caroline
10 years ago

1. 125 år
2. Jag har, efter att ha kämpat för att gå UPP i vikt hela mitt vuxna liv, äntligen nått min målvikt. Det känns underbart att kunna ha kläder som sitter snyggt och inte bara hänger som trasor. Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett par nya jeans som framhäver mina nya formet.

Ida
Ida
10 years ago

1. 125 år.
2. Blev mamma till en liten kille för 9 v sen, fantastiskt på många sätt. Har dock tappat min rumpa under amningen, så jag är i stort behov av ett par jeans som sitter som de ska!;) Att vinna ett par jeans skulle vara helt rätt just nu! Tack för en ärlig och bra blogg! Kram Ida

Kristina
Kristina
10 years ago

Lee fyller 125 år

En jeansjacka till vardagen
passar mig som tränat bort magen
Samma jacka till sommarens fester
skulle göra mig gladast av alla gäster
Så ikapp med solen skulle jag skina
om jag jackan från Lee fick vinna.

kristina persson
kristina persson
10 years ago

125 år fyller Lee
Jag har slitit ut mina gamla jeans.Men har inte råd med ett par nya.
Högsta vinsten vore då ett par jeans. Ett stort plus är att de är supersnygga! 🙂

Lina
Lina
10 years ago

Lee är 125år

Jag har kämpat mot skador och sjukdommar i 4 år nu. Gått ner 20kg och tränat mig till en betydligt bättre kropp. Därför vore det roligt att få möta våren i ett par snygga Lee jeans.

isabelle
isabelle
10 years ago

1.125 år

2.efter att ha varit gravid och bara har gått runt med tights och klänning, så längtar jag efter ett par välsittande snygga lee jeans. alla andra jeans är för små så det hade varit jättekul att vinna, få känna sig lite mer vacker.

Kim
Kim
10 years ago

1. 125 år
2. Jag behöver ett par Lee jeans eftersom att jag aldrig haft ett par och inte heller har ekonomi för att köpa ett par. Faktum är att jag inte äger ett endaste par jeans, vilket grämer mig enormt! 🙁

Sara
10 years ago

1. De har funnits i 125 år.
2. Jag har under hösten gått ner 13 kg och passar därför inte längre i mina gamla kläder, och då jag pluggar blir nya jeans tyvärr lite nedprioriterat då det är såpass dyrt. Så jag skulle bli överlycklig om jag vann ett par! 🙂

liselotte
10 years ago

Jag är gärna med och tävlar.
1. 125 år
2. Jag har aldrig ägt något Lee plagg, så tycker verkligen det är på tiden( är 43 år) Skulle vara superkul att få vinna en sådan fin vinst.
Mvh liselotte

Lotten
Lotten
10 years ago

125 år

Makens brallor hänger som en säck,
men i ett par Lee jeans skulle han bli fräck!
Rätt så snart kommer ju våren med sol
och i ett par Lee skulle maken förvandlas från gubbe till cool.
Så snälla låt mig vinna nu
hälsningar från Mickes fru!:)

Charlotta
Charlotta
10 years ago

Hej!

1) 125 år!
2) För det första för att jag ALDRIG har vunnit något innan, så nu borde det vara min tur och för det andra för att mina enda par nuvarande jeans har hål på knät och på insidan av båda låren… :S

Tack för en härlig blogg och med hopp om vinst! 🙂

Emma Sundqvist
Emma Sundqvist
10 years ago

SVAR: 125 år.

Det var år och dar sedan jag ägde ett par märkes jeans!
Jag skulle kunna en historia varför jag är värd att vinna, men jag kör på en enkel motivering och skriver lite kaxigt: Because I’m worth it 🙂

Ulrika
Ulrika
10 years ago

1. 125 år är märket 🙂

2. Jag är en fattig student som kämpar mot mitt mål som utbildad förskollärare, älskar att vara påväg och veta vad jag vill men det är inte alltid lätt att få ihop ekonomin. Att köpa kläder är numera en lyx, därför skulle jag vilja vinna ett nytt plagg från Lee!

Kram Ulrika

Lotta Larsdotter
Lotta Larsdotter
10 years ago

1. 125 år

2. Jag har nyligen gått ner massor av kilon och minskat 3 klädstorlekar och skulle väldigt gärna vilja se mig själv i ett par skinny Lee Jeans!Vore fantastiskt att få en liten belöning som varar länge!

Christina
Christina
10 years ago

125 år!
Har kvar ett par Lee sen innan jag fick mina barn stl 28 i midjan, har inte den storleken idag men det rör mig dock inte i ryggen då jag har något så mycket bättre! Har dock inte blivit några Lee sedan dess….10 år sedan….kan ju vara dax att äntligen glida i ett par:)

MariaW
MariaW
10 years ago

1) 125 (!) år
2) anledningen till att jag vill vinna är att jag fullkomligt älskade Lee för femton år sedan då jag var i 17-års ålder och en snygg ”häck” var prio ett, därefter har perioder av klänning/kjol, leggings och gravidkläder kommit mellan. Känner mig redo att plocka fram den där häcken i vårsolen igen, tror den behöver få luftas även på en trettio-plus kropp!

Stina Andersson
Stina Andersson
10 years ago

Märeket är 125 år.
Jag skulle vilja ha en jeansjacka, hade en för flera år swedan som försvann vid någon flytt och sedan dess har jag letat en ny.

Jessica
Jessica
10 years ago

Lee har funnits i 125 år!
Jag behöver verkligen ett par nya jeans då dragkedjan på mina favvosar valde att säga upp sig i provrummet på Carlings… Tack gode Gud för att jag hade en lång tröja den dagen!!

Zenita
Zenita
10 years ago

Lee har funnits sedan 1889 alltså i hela 125 år. Fantastiskt!

I mitten av december bröt jag fotleden, HELT av. (13 veckor sedan) Aj, aj, aj vad ont jag har haft under dessa veckor och fortfarande har. Har inte kunnat lämna mitt hem på 2,5 månad och varit totalt isolerad hemma och helt beroende av andra under lång tid.
Har en otroligt låååång rehabilitering framför mig och jag hoppas att jag ska bli så gott som återställd. En vinst skulle verkligen kännas som en liten uppmuntran.

Alvina
Alvina
10 years ago

1. 125 år.

2.Även fast jag kanske räknas som ”tant”, så skulle det vara jätteroligt att få ha lite tuffa kläder! Har dessutom gått ner mycket i vikt efter en sjukdom så skulle passa så bra med nya kläder!

Nästa inlägg

Uppföljning hårlös muttis….

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x