Fullt upp dag och nya kläder!

Nejmen heeeej!

Alltså, snacka om fullt upp idag. Ibland blir dagarna såhär, jag åkte först till kontoret och gjorde färdigt några posters. Sen har jag haft ett långt möte på förmiddagen. Eftermiddagen gick åt till massa kul planering så jag har fått mycket gjort.

Jaha, nu har jag då landat hemma. Skönt att få jobba lite idag. Även om man jobbar mycket hemifrån så känns det som man måste till kontoret och kolla läget liksom. Milo hade också haft en fantastisk dag på förskolan. Han hade dessutom sagt det till en av pedagogerna!

”Idag har varit en riktigt rolig dag” hade han utbrustit. 🙂
Han är väl less på sin morsa. 😉

 

20140307-174720.jpg

20140307-174725.jpg

Vita Sugarbabe Jeans HÄR / Blå Baggyjeans med tajta ben HÄR

Ok, igår hämtade jag ut mitt paket från Fanny Michel. Det var som någon skrev här till mig….”Jag kommer aldrig förlåta dig för att du tipsade om Fanny Michel”. Det finns fler än jag som gillar kläderna. Idag kom dessa 2 par brallor hem. Alltså, jag älskar dom båda så himla mycket. Det är superstretchiga och sitter så jäkla skönt. Jag som typ aldrig hittat ett par vita jeans som är snygga, inte genomskinliga och sköna. Men nu så. Dessa kommer jag använda massor i sommar!

 

20140307-174749.jpg

20140307-174807.jpg

Beige Örntröja HÄR

 Den här tröjan är så skön. Tunn, rymlig och så användbar. Här ser ni även baggyjeansen bakifrån, dom sitter lösare än det ser ut på bilden. 20140307-174835.jpg

20140307-174839.jpg

20140307-174845.jpg

Sugarbabe tröja HÄR / Nitboots HÄR

Den här tröjan hade jag på mig idag, och jeansen då. Kändes nästan som man hade myskläderna på sig. Värsta är väl att när man använder såhär sköna kläder att det blir svårt att ta på sig riktigt tajta jeans utan stretch och typ en trång kavaj. Huuu…. 😉

20140307-174851.jpg

Jaha..nu har inte jag tid och sitta här och blogga mer. Ska ställa mig och laga lite fredagsmat. Ikväll blir det köttfärsbiffar med kokt potatis och riktigt god gräddsås till. Ska göra en stor fräsch sallad till. Sen skulle jag vilja ha Banana Split till efterrätt…. åh fiii farao så gott alltså! Hoppas Du får en mysig fredagkväll. Här blir det TV mys till Lets Dance och lite gott att äta. Precis som en härlig fredag ska se ut!

_______________________________________________________________________

OBS OBS OBS OBS!

I helgen ska du få mera info om Noors Slott. På måndag släpps nämligen biljetterna till vårens mysigaste happening! Kika in i helgen för att få all info. På måndag är det först till kvarn till platserna på Noors Slott med vår underbara weekend. Men som sagt, mer info kommer under helgen!

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
10 years ago

Så snygga jeans! Hur är dom i storleken? Vilken strl har du och va brukar du ha i vanliga jeans? Ha en trevlig helg å tack för en mycket bra blogg!

Niiinis
Reply to  Carro
10 years ago

Visst är dom. Jag tycker dom är lite stora i storlekarna. Just dessa var ganska så normala för dom ska ju vara lite lösa. Dessa är storlek M. Jag är en M i vanliga fall också….

Ha en trevlig helg du med!
Kram

Anette
10 years ago

Men hur snygg får man vara då? Jag funderar på deras storlekar. Har du din vanliga storlek i båda braxen? Hoppas du har en super mysig kväll. Kram Anette

sofia208
10 years ago

Men fasen vad snygga!! Blev grymt sugen på de vita alltså, men de ”boyfriend” jeans jag provat hittills känns inte som att de passar på min kropp, så jobbigt om man beställer hem om de inte sitter som man hoppas. Men på dig satt de fantastiskt fint 😉

Kramar och ha en mysig fredag!

Karin
Karin
10 years ago

Hej!
Men gu så snygga kläder. De vita Byxorna, är det säkert att de inte är genomskinliga? I så fall ska jag ta och beställa ett par.
Kram

frida
frida
10 years ago

så finns dem i götet…mäkd att jag inte har koll längre….tack för tips

Linda
10 years ago

Dom vita var jättesnygga!!

Nästa inlägg

Godmorgon fredag och NYTT PODCASTAVSNITT UTE!!!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x