Godmorgon fredag och NYTT PODCASTAVSNITT UTE!!!

20140307-051625.jpg

Godmorgon FREDAG!

Jahapp! Idag är det återigen ett nytt avsnitt ute. Det är så kul att ni är så många som lyssnar. Kom gärna med feedback, förslag om ämnen ni skulle vilja att vi pratade om eller annat. Det går sååå bra att skriva det bland kommentarerna här eller så mejlar ni till vår poddmail: frallan@podme.se.

Jaha, somnade vid 11 och vaknade vid 04. Snaaaaark! Jag är en programmerad människa. 4 blecket är min tid att vakna just nu och att somna om ÄR inte min starka sida. Märker också en viss förändring just innan mens. Sover som en kratta då. Fler än jag? Well, tur det är fredag. 🙂

Det är FINFREDAG! 🙂 Happy Friday. Jag har lite nytt jag ska ha på mig idag så det känns faktiskt lite extra kul sådär. Visar Dig sen. Nu ska jag gå upp och lyssna igenom vårt tredje podcast avsnitt. Om du ännu inte tankat hem dom så gör det. Du som har iPhone laddar först hem den här appen, den ser ut…..:

20140307-052353.jpg

Sen går det bra att klicka på DEN HÄR länken.

Har du däremot android eller vill lyssna som en mP3 så kan du kika in på vår hemsida. Vi har också en Facebooksida som du inte får missa att gilla. Dyker upp tävlingar och lite annat smått och gott där. Du hittar den HÄR!

Här på bloggen ska du idag bjudas på DAGENS SMINKNING (eftersom det är FINFREDAG). Du ska också få tips på fredagsgott att ha till fredagsmyset och sen ska vi prata mer om NOORS SLOTT!

HAPPY FRIDAY!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
10 years ago

Hej!

Vill bara passa på att tacka för dina härliga inlägg 🙂 Så kul att följa din blogg… Och dina morgonpromenader har gett mig en spark i baken, så nu har jag med börjat med det 🙂 Tack!!

Ha en härlig fredag!!

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

En härlig fredag til dig med, Nina! 🙂

Kram Louise

Josephine
Josephine
10 years ago

Nina!

Du är bara så fantastisk!! Du bjuder så mycket på dig själv och får mig att skratta högt 🙂 Er pod är ju bara så bra och du har verkligen en behaglig röst att lyssna på.

Trevlig helg!

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Er pod är grymt bra! Lätt att lyssna på o jag känner igen mig i mycket. Ha en skön helg fina Du! kram

Cattis
Cattis
10 years ago

Varför låter podarna som att ni är speedade? Den spelar upp ett snäpp för snabbt liksom. Har Iphone4..

Carro
Carro
10 years ago

Vad kul med en ny podd! Den ska jag lyssna på imorgon på min morgonprommis.
Ha en skön kväll!

Nästa inlägg

Nu är vi fit for fight igen!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x