Underbaraste LÖRDAG!

Godmorgon Lördag!

En av veckans underbaraste dagar är här. Det är idag man äter långfrukost och har tid och hälsa på vänner t ex som vi ska göra idag på eftermiddagen.

Jag startade dagen med en promenad. Snacka om underbart med sol. Okej att det blåste så tuttisarna var stenhårda med att bara se solen gassa från en klarblå himmel. Åh vad vi behöver det.

20140308-085341.jpg

Min rygg är inte ok just nu. Jag får lite ont igen efter att jag gått men känner inte av nåt när jag promenerar tack o lov. Det krävs nog några behandlingar till för att min kropp inte ska falla in i gamla felaktiga förskjutningar. Sen tror jag att min kropp försöker vänja sig i att jag är korrigerad och faktiskt ”suttit fel” i över 5 år och det kan ju också ge diverse träningsvärk och konstig belastning som den inte är vad vid.

20140308-085512.jpg

20140308-085516.jpg

Blev min ”långrunda” igen. Den som tar nästan 50 minuter att gå. Den är i naturmiljö och ger så mycket energi. Jag får många mejl och kommentarer att jag inspirerat många av er att börja promenera. Jag blir så glad av att höra det…. ❤️

Nu ska jag njuta av frukost här. Jag köpte riktigt fluffiga frallor på affären igår som jag ska smaska i mig med riktigt fet ost och skinka. Idag är det lördag och idag går jag ALL IN på godsaker som jag inte unnar mig i veckan. (Även om det blev 1 semla i veckan). 🙂

Jag ska berätta en sak för er idag. Nåt vi länge velat göra och nu har vi äntligen fått möjligheten. Mer om det sen…. Sen ska du få den utlovade fredagsminkningen idag istället. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carin
Carin
10 years ago

Hej Nina!
Undrar bara vad är det för app du använder
När du går dina promenader.
Ha en fortsatt trevlig lör/helg
Kram

Nästa inlägg

Fullt upp dag och nya kläder!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x