Vänner!

Kollar på melodifestivalen!

Blir förvånad om inte Ace tar hem hela skiten? Tror den kommer gå långt i den internationella melodifestivalen, kanske t.o.m vinna? Mina favvisar var Alcazar och Helena Paparizou….

Vad mysigt vi hade det i Sthlm hos våra vänner. Så ledsen för att jag inte fick bilder på annat än bakverk. Hade ju velat visa mina fina tjejer…. 🙁 Aja, vi bestämde att vi snart ska ses igen så då får det bli lite bilder då istället.

20140308-214056.jpg

20140308-214100.jpg

20140308-214104.jpg

20140308-214110.jpg

Förutom och prata så fort vi kunde och så mycket vi kunde på så kort tid som möjligt så åt vi allt det här också. 🙂 Så mycket kul som jag haft med mina tjejer som jag träffade idag alltså! Vi har så sjukt mycket härliga och aproliga minnen ihop, också jobbiga och tunga saker som vi ältat, gråtit och grubblat på tillsammans. Precis sånt som man gör med vänner. Hörrni, var rädd om Era vänner. Bor dom långt bort, boka in (SNART) och åk och hälsa på. Skicka ett sms eller ett meddelande på fejjan… Ta en fika, planera in en weekend eller bara ring. Viktigt och härligt!

Nähä, nu är resultaten klara! Måste kolla! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vi ska flytta!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x