Allt om den underbara helgen med Nina på Noors Slott!

Åh, imorgon är det riktigt spännande då jag äntligen kommer få släppa biljetterna till vår underbara weekend på NOORS SLOTT den 17-18 maj. Det känns så himla spännande och roligt detta. Har hört att det är många som villl boka in sig så jag hoppas verkligen att vi fyller dessa 40 platser som kommer finnas!

Såhär kommer vår underbara weekend att se ut:

LÖRDAG 17/5

Alla som anmäler sig kommer att få ett välkomstbrev med vägbeskrivning så det är viktigt att man vid anmälan fyller i alla sina uppgifter som fullständigt namn samt adress och tel.nr. Ni som kommer med tåg blir hämtade vid Centralstationen i Knivsta.

13.30 Incheckning

14.00 Mini afternoon tea med mingel i salongen.

14.45 Ombyte till morgonrockar.

15.00 Hälsar jag alla välkomna i sommarloungen och bjuder på en
liten sminkkurs medan ni dricker bubbel.

16.00 Små-behandlingar av REN Skincare och relaxtid.
Här gör vi oss också i ordning för kvällen.

18.30 Mingelprovning

19.00 Kvällens höjdpunkt med 3 rätters middag som avslutas med kaffe och petite fourer i salongen. Vi blir bjudna på lite underhållning samt överraskningar.

SÖNDAG 18/5

08.30  YOGA i trädgården med Jenny Rigo. (Vid regn är vi i sommarloungen).

09.00 – 10.30 Frukost i slottet

12.00 Utcheckning

Låter det inte helt underbart!? Vi ska dricka vin, njuta, umgås, skämma bort oss, skratta massor och bara ha en helt fantastisk helg.

Man bor med del i dubbelrum så du bokar dig och en vän eller så bokar du bara en plats för dig med den i ett dubbelrum. Vi placerar ut er då. Detta är också viktigt att meddela vid anmälan. För vem gäller bokningen?

Pris på detta paket är: 1995 kr (ord. pris för denna typ av helg med allt som ingår är ca 3300 kr). 500 kr (av dessa 1995) betalas vid bokningen. Resten får ni ett sista datum att betala innan resan. Man har rätt att avboka fram till 2 dagar innanslottshelgen. Därefter krävs ett läkarintyg el. liknande. Detta för att vi ska kunna ta in reserver som kanske inte fått plats. Avbokar man får man tillbaka alla pengar förutom de 500 kr man betalat i bokningsavgift. Vid anmälan kommer ni att få ange vem man vill bo med och eventuella allergier.

Det som ingår i detta paket är:

* Liten afternoon tea
* 1 glas bubbel vid sminkkurs
* Sminkkurs
* Entré till relaxen
* Minibehandling
* Mingelprovning
* 3 rättersmiddag (dryck till middagen betalar man själv)
* Yoga
* Slottsfrukost
* Del i dubbelrum
* Goodiebag

Dessutom kommer det som sagt att bjudas på massor av härliga överraskningar och en och annan utställare kommer också finnas på plats. Mer info om allt kommer såklart att komma löpande här på bloggen.

IMORGON KL 09.00 SLÄPPS BOKNINGEN!!!

När du bokar gör du såhär:

1) Mejla niiinis@femme.se.

2) I mejlet behöver vi följande uppgifter:

NAMN:
ADRESS:
TEL.NR:
ALLERGIER:
ANMÄLAN GÄLLER FÖR MIG OCH
(vi behöver samma uppgifter på vännen):

3) Betala in anmälningsavgiften (500 kr per person) till BG: 745 – 0810 och var noga med att märka din betalning med namn. Resten av betalningen får man en faktura på några veckor innan slottshelgen.

4) Bokningen kommer att vara ”öppen” fram till några veckor innan slottshelgen eller tills alla platser är fyllda. Därefter kommer en reservlista att upprättas.

5) Frågor som gäller slottet och mat kan mejlas till noorsslott@noorsslott.se. Frågor angående helgen och dess händelser kan mejlas till mig niiinis@femme.se.

VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA ER UNDERBARA
SLOTTSWEEKEND den 17-18/5 FRÅN IMORGON kl: 09.00! 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karriärkvinna
10 years ago

Åhh, vilken mysig helg. Det låter ju helt underbart! 🙂

Kim
Kim
10 years ago

Äntligen!!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x