Proteinpulver tips!

Fick en fråga om vad jag dricker för Proteinpulver?

Det här är ju något ganska så nytt jag börjat med. Har hållit på till och från men nu tycker jag verkligen att det är världens bästa komplement. Förr drack jag aldrig proteindrinkar för jag förstod liksom inte grejen. Sen ska jag ärligt säga att jag inte fattade vilken sort det var jag skulle ha. Det finns ju liksom en miljard olika. Eftersom jag för det mesta suger på att äta mellanmål så är det här sättet det bästa för mig. Jag försöker givetvis äta mellis också men oftast har jag inte planerat in det så då går en proteinshake snabbt och smidigt.  

Det finns som sagt en miljard olika men jag känner att jag tänker så enkelt som möjligt. Ett rent proteinpulver tänker jag. Det jag har nu är från Dalblads och heter Whey Class. Efter att jag ingått samarbete med aktivators.com så har jag börjat med den här sorten.

Smak Citron/Cheesecake (låter skitsnuskigt men är skitgott!!!) 265 kr för 1 kg.

Det är ett ultrafiltrerat rent vassleproteinkoncentrat. Den har en låg fetthalt och ett högt proteininnehåll (80%). Protein bidrar som du säkert vet till att öka eller bibehålla muskelmassan. Protein är bra att ta direkt efter träning t ex. Detta protein är också peptidbundet som det heter vilket betyder att det absorberas snabbt i kroppen. Därför är det bra att ta direkt efter träning. Sen är det de där med mellis då, super säger jag! På morgnarna när jag kommer hem efter min träning är det inte alltid jag hinner käka frulle. Då tar jag en shake så då håller jag till 9 fikat på jobbet då jag liksom äter lite mer ordentlig frukost. Vill jag göra den matigare så har jag i banan eller bär och ibland youghurt och då duger den t.o.m som ett komplement till lunchen. (För dig som är viktväktare är det 3 PP i varje shake om du gör den i vatten. Gör man den i nåt annat typ mjölk eller yoghurt räknar man till PP för det.)

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
10 years ago

Jag har också haft det pulvret , riktigt bra men just nu gillar jag mer Perrellis med jordgubbar, så gott!

Nästa inlägg

Sunday bloody sunday!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x