Sunday bloody sunday!

GODMORGON!

Söndag….och jag ska göra mitt allt för att hålla ångesten borta! Jag jobbar fortfarande med att ”embrace the sundays” men vissa helger går det trögt. Dock så ska jag smeta dagen full med massa sysslor så ska väl denna söndag också kännas bra och skön. Det är ju trots allt en ledig dag!

Ja startade dagen med en promenad. Denna veckan har varit en bra promenadvecka!

20140309-085442.jpg

Fick just detta på mailen. Jag har knatat över 4 timmar denna veckan vilket var någon form av ett rekord. Härligt! Ni är några som frågat vad det är för app jag använder och det är RUNKEEPER.

20140309-085555.jpg

Busenkel och använda. Klickar på en knapp och sen stänger jag av på en knapp så håller den koll på allt. Detta är min morot och det som jag kallar bekräftelse. Det är denna som gör att man liksom ”får betalt” av att man gett sig ut i ottan. Nuförtiden är inte promenader något jobbigt för mig. Tvärtom så har det utvecklats till mitt ”måste” för att må bra. Det gör så gott.

Nu ska jag faktiskt sätta igång och göra en veckomatsedel för nästa vecka, du ska också få den sen. Sen ska du få se lite bilder på mig när jag var ung. 🙂 Du ska också få ett tips på bra proteinpulver. Vi hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vänner!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x