Busy Monday!

GODMORGON!

Det är Måndagmorgon och denna veckan är KNÖÖÖÖK! Känner att jag inte ens hinner lägga energi på att deppa över att det är måndag igen. Faktiskt inte alls deppig över det denna måndag, framsteg….. Dock så är jag trött som en gnu. Efter att ha sovit till sex hela helgen så vaknade jag kl 3 inatt och har inte somnat om sen dess, men men….

20140310-064519.jpg

Ok, så hur ser min vecka ut? Jag har två pressvisningar jag ska försöka hinna gå på, onsdag kväll ska jag på Finest galan med Mirka som är nominerad till årets föräldrablogg. Ska bli kuuuul! Vi var ju faktiskt där tillsammans även förra året . Sen ska jag jobba och hinns med lite möten så det är fullt upp! Inte att förglömma att vi påbörjar vår flytt! Wieee….

Här inne händer det GREJER idag kan man säga! Wioooo….

Idag drar jag igång en tävling! Klockan 9 släpps platserna till årets mysweekend på Noors Slott. Du ska få ett härligt recept och sen ska du få ett ”Dagens Sminktips”. Full fart direkt från start!

Du, vi hörs igen runt 8.45 här inne….då ska vi kicka igång anmälan nämligen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Allt om den underbara helgen med Nina på Noors Slott!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x