Drömmer och längtar…..

Vet ni hur mycket jag längtar???

Tänka att det kommer vara full blom på all växtlighet i Maj när vi kommer till Noors Slott? Tänk att vi kanske kan sitta på gräsmattan i parken? Tänk att man kanske bara behöver ha ett par små klickklackisar,en blus och jeans när vi ska ses på Noors den 17:e maj? Åååhhh… 

Det har ramlat in en del bokningar och jag blir så himla glad! Det är långt ifrån fullt än så har du Din funderingar på att åka med så boka för tusan. Men som sagt, bokningen kommer vara öppen länge till så ni hinner med det med.

Jag lovade ju att avslöja lite smått och gott på vägen mot vår helg och idag kan jag avslöja att ni kommer få med ett presentkort på 500 kr var på ett av mina favoritsmyckesmärken! Wieeee…. Jag kan ju liksom inte hålla tyst om saker fast jag kanske borde. Lite ska man väl ha som överraskning också kan man ju tycka. Allt om hur du bokar kan du läsa om HÄR! Allt vi ska göra kan du läsa om HÄR! HUr som haver, det kommer bli GRYMT!!!

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS  OBS OBS OBS OBS

Påminner också om den grymma LEE tävlingen som pågår här på bloggen!
Du vet väl att du kan vinna ett valfritt LEE plagg från HÄR! 

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS

Sen har ni väl inte missat att lyssna på vår podcast va? Åh, vi får så fin feedback om att den är så rolig och en bra kompis att ha med påcykelturen, joggingrundan eller på gymet t.o.m. Haha…. tänk och sitta och lyssna på kissberättelser av mig när man gymmar, inte illa pinkat va? Hahaha…. Det tredje avsnittet kan man sammanfatta lite såhär:

…..om att fultjura, kött, aw-klubb, den svarta skoltiden, de överblommade, tatueringar för relationen, Samantha Fox, fototapet, män och inredning, auktionsfynd och en hel gata ska uppsökas

Du hittar alla sätt att ladda hem den på HÄR! Annars så finns vi på iTunes och heter Nina & Niclas Podcast.

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS

Just nu pågår en otrolig kampanj på Nindigos Rum:s Facebooksida. Massor med posters, tavlor m.m. dumpas till halva priset. Kika in och fynda du också!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallansvardag
10 years ago

Åh vad jag skulle önska jag kunde följa med dig och alla härliga blogg läsare till Noor. Men si det går inte för då har jag förstås lovat bort mig på annat :(( Ja ja vad är en bal på slottet…. Men jag kommer att följa er hela tiden var så säkra, hoppas på frekventa inlägg ( du är ju faktiskt bäst på det ) Hoppas på flera tillfällen. Kram Malin

Nästa inlägg

CHOKLADSEMLOR – Viktväktarrecept

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x