Finest Awards Gala ikväll….

Godmorgon!

Vi har sovit lite för länge denna morgon så det har blivit lite stress. Jag vaknade 02.30 dom vanligt först men kände att ”nejfifan” alltså. Jag vägrar och vakna nu.

Sagt och gjort så kämpade jag järnet med att få fatt på John Blund igen. Tull slut så. Men jeflar vad jag drömt konstigt. Drömde att vi skulle spela in podcast och att jag var för trött för och prata, än mindre kunna svara i min telefon eftersom jag inte hittade knapparna. Ämen….otäckt!

Igår var vi hos mamma och pappa och hälsade på. Många har ju frågat efter hur mammas hår blev efter påfyllningen med extensions för att få det tjockare. Nu tog jag äntligen bild på hennes hår. Hon är supernöjd och tycker verkligen att det är stor skillnad.

20140312-072650.jpg

20140312-072655.jpg

Hon är jättefin i håret och jag tror verkligen mamma inte kommer vilja sluta med den här påfyllningen nu. Dessutom behöver hon inte fixa lika mycket med det som förut. Ifall ni nu vill veta var vi gör båda våra hår så är det Sussis Hairteam i Eskilstuna. Skitnöjda är vi! Skickade dit Mirka också och hon är skitnöjd också. Dessutom Jossan (från Hela Sverige Bakar ni vet), hon är också APNÖJD! Det är Jenny ni ska boka, hon är helt galet GRYM.

20140312-073058.jpg

Gjorde om mina naglar igår. Alltså med DEPEND Gellack. Färgen denna gång blev Romantic Pink. Älskar det, blev jättebra och fräscht.

Jaha, ikväll väntar Finest Awards med Mirka . Jag har inte klart alls vad jag ska ha på mig mig alls. Typiskt mig. Får se vad jag hittar på. Ska väl lyckad lösa det under dagen. Vi ska vara där kl 19 ikväll. Wieee, lite tjejkalas. Dock så blir det lugnt för oss båda. Mirka måste hem eftersom Peter Jobbar imorn och vi ska börja småflytta så jag behövs hemma och måste vara fräsch! 🙂

Här inne kommer det vara full fart som vanligt. Kl 11 dyker det upp ett erbjudande du inte får missa, handlar om tröjor och fett med rabatt. 🙂 Du ska också få ett ”dagens recept” på gottis! Blir ett sminktips också och sen får ni såklart hänga med ikväll. Måste ju visa Blogg-gala outfiten sen…. ;). Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
10 years ago

Ha det så kul ikväll!
Hoppas Mirka vinner har röstat på henne ett antal gånger:)
Kram

Madeleine Camenius
Madeleine Camenius
10 years ago

Kom gärna förbi och säg hej ikväll, det är jag som är Superhjälten i Nutri-Nick/Lee montern. 🙂

Nästa inlägg

Att älska sig själv….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x