Tack! ❤️

Finaste av alla läsare….

….det är ni. Så är det bara. Vilken ynnest att ha er styrka och era ord att landa i denna morgon när jag går in på min blogg.

Jag har så mycket jag vill skriva men har just kommit hem från min promenad. Idag hade jag mamma i luren nästan hela vägen. Jag har gråtit så jag hulkat men också landat lite. Men jag vill skriva mer sen, nu ska jag äta frukost med min lilla familj. Men återkommer strax.

20140313-065928.jpg

Gick så mycket snabbare idag utan och ens tänka på det. Bara gick och gick….men sen joggade jag en liten liten sträcka bara för att känna hur kroppen kändes. Ska köpa springskor nu, måste börja ta ut mig ordentligt.

20140313-070043.jpg

20140313-070048.jpg

Vilade mot husväggen när jag kom hem. Andades in kylan och sen blev det en selfie. En naken osminkad selfie när jag gråtit… Idag blir det en naken avskalad blogg tror jag. Så är det ju här inne. Det är högt, lågt, ytligt, djupt och bara sådär konstigt som jag är.

Hörs snart igen min vän! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
10 years ago

Stor Kram

Susanne
Susanne
10 years ago

Stor Kram

Anna Göransson
10 years ago

Du är så godhjärtad, och din blogg är den bästa jag någonsin läst! Tänker på dej

Anna Göransson
10 years ago

Du är så godhjärtad, och din blogg är den bästa jag någonsin läst! Tänker på dej

Sofia
Sofia
10 years ago

Skickar en stor kram!

Sofia
Sofia
10 years ago

Skickar en stor kram!

Marlene
10 years ago

Du är fin även utan smink 🙂

Marlene
10 years ago

Du är fin även utan smink 🙂

Nästa inlägg

Ingen Finestgala för mig….

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x