Nytt podcast avsnitt ute!

GODMORGON

Vaknar upp till fullmåne och skallebang. Har haft lite sällskap på instagram i alla fall. Vi var fler som låg och glodde i våra mobiler i mörkret. 🙂 @ninahermansen1 heter jag på instagram.

Jag har legat som en sill inatt. Milo har legat på mig och katten vid mina ben, intryckt så jag inte kunnat sträcka ut mig själv. Katten väger liksom 10 kilo!!! Dessutom sparkas Milo helt galet hårt. Man får en chock nästan och det påminner mig om hur ont han gjorde att ha i magen på slutet. Han är hårdhänt och stark som sin pappa. Jag vaknade tre och kunde givetvis inte somna om. Det kan jag aldrig vid fullmåne, dragningskraft och skit ni vet. Men men, det är FREDAG och det gör mig lycklig. ❤️

Nu vaknade Milo här bredvid mig. Slog upp ögonen och det första han frågar är vad det är för dag idag? Fredag svarar jag. ”Jaaaa, jipppiiii idag får jag äta godis”. Det gör han alltid på fredagar. Sen utbrast han plötsligt: ”Imorn är det lördag och då flyttar vi! Milo är helt till sig av att vi ska flytta. Han har längtat efter trädgård vår lilla pojke, så är det. Han är som sin pappa när det gäller att vara ute. Dom båda älskar det.

20140314-045839.jpg
Nytt PODCASTAVSNITT ute!

Du…idag kom vår fjärde podcast ut! Jag skulle bli så himla glad om du lyssnade på den. Kom gärna med feedback och idéer om ämnen om ni vill.

Du hittar den HÄR. Har du inte iPhone så hittar du alla sätt du kan lyssna på det på vår hemsida.

Nu ska jag dra iväg och promenera och lyssna på vår podd! Häng med vetja! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
10 years ago

Godmorgon Nina!!! 🙂
Vad bra att du låter gladare idag ändå.., lycka till med flytten imorgon ~ vad rooooligt med hus!!!! Och så fort jag får bredband i min nya lya här (de ”gömde” att gräva ner en kabel till bredbandet och telefoner när de byggde husen och nu har vi suttit utan sedan före jul !!!! Meltdown !) Iallafall …när de fixar detta lilla fail, så ska jag lyssna på alla dina pod program, det ska bli så kul att höra din röst och så 😀
Jag kan bara gå på web sidor utan ladda ner el streama.
Livet känns som 1995 ungefär utan nätet i huset,
Ha en UNDERBAR HELG Snäckan ! Kraaaam / mis

Mia
Mia
10 years ago

Godmorgon Nina!!! 🙂
Vad bra att du låter gladare idag ändå.., lycka till med flytten imorgon ~ vad rooooligt med hus!!!! Och så fort jag får bredband i min nya lya här (de ”gömde” att gräva ner en kabel till bredbandet och telefoner när de byggde husen och nu har vi suttit utan sedan före jul !!!! Meltdown !) Iallafall …när de fixar detta lilla fail, så ska jag lyssna på alla dina pod program, det ska bli så kul att höra din röst och så 😀
Jag kan bara gå på web sidor utan ladda ner el streama.
Livet känns som 1995 ungefär utan nätet i huset,
Ha en UNDERBAR HELG Snäckan ! Kraaaam / mis

Fia Köngäs
Fia Köngäs
10 years ago

Vi har också flyttat till nytt, första natten i nya lägenheten. Blidde lite närmare Västerås denna gång.

Vart flyttar ni, är det i Enköping? Skönt med trädgård! 🙂

Fia Köngäs
Fia Köngäs
10 years ago

Vi har också flyttat till nytt, första natten i nya lägenheten. Blidde lite närmare Västerås denna gång.

Vart flyttar ni, är det i Enköping? Skönt med trädgård! 🙂

Viola
Viola
10 years ago

Härligt att höra att du ( förhoppningsvis iaf ) mår lite bättre, att månen är som den är..ja, det är ju lite utanför vår kontroll kanske…Men fredag i dag och jag tror att hemma hos oss så blir det Taco pizza, varför inte? Och lite bubbel, varför inte? Vad ska man alltid spara på något till ett ”speciellt tillfälle” för? En fredag med familjen är väl värd att fira, en alldeles vanlig fredag…Bara att njuta! Lycka till med flytten, tänk på slutresultatet – är så glad för er skull!

Viola
Viola
10 years ago

Härligt att höra att du ( förhoppningsvis iaf ) mår lite bättre, att månen är som den är..ja, det är ju lite utanför vår kontroll kanske…Men fredag i dag och jag tror att hemma hos oss så blir det Taco pizza, varför inte? Och lite bubbel, varför inte? Vad ska man alltid spara på något till ett ”speciellt tillfälle” för? En fredag med familjen är väl värd att fira, en alldeles vanlig fredag…Bara att njuta! Lycka till med flytten, tänk på slutresultatet – är så glad för er skull!

Nästa inlägg

Lådor lådor lådor

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x